Να χαρώ εγώ προσωπικότητα που έχουν ορισμένοι λινουξάδες!!

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Να χαρώ εγώ προσωπικότητα που έχουν ορισμένοι λινουξάδες!!

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 20 Οκτ 2011, 01:40

Είναι συγκλονιστικό, το πόσο εύκολο είναι για ορισμένους να βάζουν ένα nickname ή ως συνήθως να διατηρούν την ανωνυμία τους και να ξεστομίζουν ότι βλακεία τους έρθει στο κεφάλι. Πραγματικά, ορισμένοι σκληροπυρηνικοί λινουξάδες όχι μόνο δεν κατεβαίνουν από το καλάμι, αλλά σκαρφαλώνουν όλο και πιο ψιλά σε αυτό το καλάμι. Μάλλον τους αρέσει το καλάμι. ;) Επειδή είναι παλιοί χρήστες λινουξάδες, επειδή χρησιμοποιούν μια πιο "ψαγμένη-hardcore" διανομή, επειδή ξέρουν προγραμματισμό κτλ κτλ. νομίζουν ότι είναι οι θεοί του λίνουξ. Μάλλον ειλικρινά δεν ξέρω τι νομίζουν, ίσως πιστεύουν ότι το λίνουξ είναι ιδιοκτησία τους. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι το πως πιστεύουν ότι οι περισσότεροι χρήστες ubuntu είναι βλάκες, άσχετοι, χωρίς σοβαρότητα και χωρίς γνώσεις περί λίνουξ, χωρίς επίπεδο...

Θαυμάστε εδώ σοβαρότητα από σκληροπυρηνικό λινουξά που κατέχει το "άθλημα" καλύτερα..

http://www.ubuntu-gr.org/story/17-10-11 ... buntu-1110

Να χαρώ εγώ σοβαρότητα!!! Μπράβο παλικάρι μου, έτσι!! Εύγε!! Ορίστε και χειροκρότημα.. :clap:
Ειρωνεύομαι ασφαλώς. Αυτό που βλέπετε στην εικόνα παραπάνω είναι η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο, που κάτι τέτοιους χρήστες λινουξάδες θα ήθελα να τους είχα μπροστά μου. Το μόνο εύκολο γι' αυτούς όμως είναι να κράζουν τους ουμπουντάδες από το ίντερνετ και να ασχολούνται με το ubuntu και τους χρήστες του. Έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο και σαν σοβαροί λινουξάδες που είναι, χρησιμοποιώντας τις δικές τους σοβαρές διανομές, κάθονται και αφιερώνουν χρόνο από εδώ κι από εκεί κάνοντας τέτοιου είδους σχόλια..

Βγάλτε την χολή σας σκληροπυρηνικοί λινουξάδες, βγάλτε την χολή σας. Το Ubuntu σας την σπάει για τα καλά.
Ποιος ξέρει, μπορεί και εσείς ουμπουντίστες να είστε καταβάθος με τόσο χρόνο που αφιερώνετε σχολιάζοντας το. ;)
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Re: Να χαρώ εγώ προσωπικότητα που έχουν ορισμένοι λινουξάδες

Δημοσίευσηαπό kon_nos » 20 Οκτ 2011, 02:05

Από το σχόλιό του αμφιβάλλω αν εννοεί αυτά που λέει. Περισσότερο για troll μου κάνει. Απ'την άλλη αν όντως εννοεί αυτά που λέει, τότε φοβάμαι πολύ για την "σοβαρότητα" που ευαγγελίζεται....
Εγκατάσταση των OpenGL headers σε Ubuntu
«Tων πολλών επιδίωξη η Ηδονή, των εκλεκτών η Δόξα, των δ’ επιλέκτων η Αρετή» - Αριστοτέλης
Άβαταρ μέλους
kon_nos
dudeTUX
dudeTUX

IRC: kon_nos
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gvhools » 20 Οκτ 2011, 02:17

Σχετικά με τα σχόλια από τον ανώνυμο Κο,3 πράγματα θα του πω:

1)Σεβασμός σε όλους τους χρήστες
2)Σεβασμός σε όλες τις διανόμες
3)Προσπάθεια ανάπτυξης ανοικτού λογισμικού για το καλό όλων μας.

Με εκτίμηση gvhools
Ελληνική κοινότητα Zorin-Os
==================================================
gvhools
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Neroubas » 20 Οκτ 2011, 02:22

Ναι λογικά trollia είναι και τίποτα παραπάνω. Ε πες του και εσύ έχω γράψει κώδικα για slackware και εφαρμογές για Backtrack, για να δει πόσο hardcore είσαι. Για μένα δεν αξίζει να ασχολήσε μαζί του, ούτε να σε νοιάζει τι λέει
Γνώσεις ⇛ Linux: Κακό ┃ Προγραμματισμός: Έλαχιστος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.10 32bit σε HP Mini
Προδιαγραφές ⇛ Atom N455 1.66 GHz │ 1GB │ Intel GMA 3150 │ WSVGA 10.1"
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.10 32bit
Προδιαγραφές ⇛ Intel P4 3GHz | 1.5GB | Nvidia Geforce 7600gt | TFT 17.0"
Neroubas
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 20 Οκτ 2011, 03:14

Γύρισα σαν άνθρωπος και εγώ από την δουλειά, όμορφα και ωραία, είπα να ανοίξω το pc να χαλαρώσω λίγο στο ίντερνετ. Να σερφάρω λίγο. Ε, ήταν που ήταν το μυαλό μου κάπως από την δουλειά, με το που είδα αυτό το σχόλιο ήρθα στα μέτρα του toller. Αν είναι troller. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ.. :P

Πάντως υπάρχουν λινουξάδες που γράφουν κάτι τέτοια και τα εννοούν
και η αλήθεια είναι ότι περισσότερο κακό κάνουν αυτοί οι σκληροπυρηνικοί λινουξάδες παρά καλό.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 20 Οκτ 2011, 07:12

Όταν κάποιος τρέφεται από τον αρνητισμό που σου προκαλεί , μην του κάνεις την χάρη να τον ταϊζεις .
Προκάλεσέ του το ίδιο αν μπορείς . Αν δεν μπορείς , μάθε .
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 20 Οκτ 2011, 07:39

είναι απλό ρε παιδιά ban στο χρήστη και στην ip του.
Θα ασχολούμαστε με έναν λαλάκα πολύ μεγάλη αξία του δίνουμε και μόνο που ασχολούμαστε.
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 20 Οκτ 2011, 10:03

Τον στόχο του τον πέτυχε πάντως.
Σε χάλασε.......

Γι`αυτό η καλύτερη λύση σ`αυτές τις περιπτώσεις είναι: "just put beans in your ears"
(ή αλλιώς στην καθομιλουμένη να τον γράψεις εκεί που δεν πιάνει μελάνη......)

Φιλικά
Θανάσης Π.
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό lucinos » 20 Οκτ 2011, 12:45

Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί να σε χαλάει ο καθένας που λέει βλακείες. Ειδικά στο διαδίκτυο, ανώνυμα άτομα που απλά ποστάρουν σχόλια (και δεν είναι πχ διαχειριστές ενός φόρουμ που μπαίνεις) απλά δεν μπορούν να σε επηρεάσουν. Οπότε;

Η πλάκα είναι ότι κατά βάση συμφωνώ μαζί του. Το Ubuntu είναι κάπως ηλίθια διανομή που συνδυάζει αρνητικά τού λίνουξ με αρνητικά τών Windows. Από την άλλη και εγώ Ubuntu έχω βέβαια (αν και δοκιμάζω και άλλες διανομές).

Την μεγαλύτερη συνεισφορά και πραγματικά μέλη κοινότητας την κάνουν φυσικά οι "σοβαροί" που αναφέρει. Αλλά αν δεν υπάρχουν και άτομα που δεν το δουλεύουν το θέμα εξ ορισμού δεν θα αποκτήσει ποτέ μερίδιο στην αγορά, αφού η αγορά είναι οι απλοί-τελικοί χρήστες. Το Ubuntu μπορεί να έχει όλα τα κακά τού κόσμου αλλά το γεγονός ότι έχει στόχο την αγορά (με μια γενικότερη έννοια, όχι όπως έχει καταντήσει να το μεταφράζει ο κόσμος συνδέοντάς το αποκλειστικά με το κλειστό ("ιδιωταγές") λογισμικό) κατ αρχήν εγώ δεν μπορώ να το βάλω στα αρνητικά αλλά στα θετικά (ο τρόπος που το κάνει μπορεί αρκετές φορές βέβαια να είναι και αρνητικός)
Spoiler: show
Γνώσεις → Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Μέτριος
Λειτουργικό → Ubuntu 11.04 natty 64-bit (el_GR.UTF-8)
Προδιαγραφές → CPU: 4x Intel Core i5 CPU 750 2.67GHz ‖ RAM 3953 MiB ‖ ASRock P55DE3
Κάρτες γραφικών: nVidia G92 [GeForce GTS 250] ⎨10de:0615⎬ (rev a2)
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller ⎨10ec:8168⎬ (rev 03)
Άβαταρ μέλους
lucinos
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό anagno » 20 Οκτ 2011, 13:47

Επειδή οι χρήστες των Ubuntu δεν είναι τόσο σκληροπυρηνικοί έχει γίνει τόσο δημοφιλείς ως διανομή... Όταν πρωτοδοκίμαζα τις διανομές για να δω σε ποια θα κατασταλάξω και να αρχίσω να μαθαίνω περισσότερα, στα foroum των ubuntu βρήκα τις περισσότερες απαντήσεις στις απορίες μου και στα προβλήματα μου. Άμα εμένα με θεωρούν βάρος οι υπόλοιπες διανομές τότε ούτε εγώ θα θελήσω ποτέ μα ποτέ να ασχοληθώ μαζί τους.
Αλλά χωρίς μια υγιή βάση, τότε θα υπάρχουν απλώς 15 @@@ σκληροπυρηνικοί, οι οποίοι θα γράφουν κώδικα μόνοι τους και θα χαίρονται.
Η επιτυχία μιας διανομής φαίνεται από το πόσο κόσμος την χρησιμοποιεί. Και στην τελική άμα δεν είσαι ικανός να προσελκύσεις κόσμο και να τον εκπαιδεύσεις ώστε να προσφέρει και αυτός πίσω με την σειρά του στην κοινότητα καλύτερα να μην μιλάς, διότι κάνεις περισσότερο κακό... Τέτοιοι άνθρωποι είναι που στρέφουν την πλειοψηφία του κόσμου στα windows, διότι ο χλευασμός είναι μία από τις χειρότερες συμπεριφορές ...
1 Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: Αρχάριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 14.10 64bit , Windows 8
3 Intel® Core™ i5-3570K CPU @ 3.40GHz × 4 ‖ RAM 16GiB ‖ SABERTOOTH Z77
4 ASUS GTX 560 Ti
anagno
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας