Κάποια καλή πλατφόρμα ιστοσελίδας;

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Κάποια καλή πλατφόρμα ιστοσελίδας;

Δημοσίευσηαπό Qdata » 23 Ιούλ 2011, 11:10

NickMrg έγραψε:Παιδιά επειδή είμαι κι εγώ έτοιμος να αγοράσω κάποιο πακέτο hosting, έχει κανείς κάποια γνώμη για την http://dnhost.gr ; Μετά από ψάξιμο βρήκα ένα πακέτο που έχει και με βολεύει (αν αληθεύουν αυτά που λέει... :?: )

Εγώ είδα αυτή τη σελίδα=> http://dnhost.gr/hosting/web-hosting.php .Δεν νομίζω να λένε ψέματα.(Τι;Άλλα θα δίνουν και άλλα θα γράφουν;Μπα).Σε όλα τα πακέτα μπορείς να σηκώσεις το wordpress,joomla,drupal και ότι άλλη πλατφόρμα θέλεις.Η μόνη διαφορά στα πακέτα είναι τα Φιλοξενούμενα sites.
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό the_eye » 23 Ιούλ 2011, 12:53

Εμένα γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω το "Απεριόριστο".
Δεν γίνετε να είναι απεριόριστο κάτι που είναι πεπερασμένο.
Όσο λιγότερο κλειστό λογισμικό έχεις, τόσα λιγότερα προβλήματα.
1 Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι PHP, MySQL ┃ Αγγλικά: Καλά
2 Ubuntu 24.04.2
3 Intel Core i5-6500 CPU @ 3.20GHz ‖ RAM 7836 MiB ‖ Gigabyte B150M-HD3 DDR3-CF - Gigabyte B150M-HD3 DDR3
4 Intel HD Graphics 530 [8086:1912] {i915}
5 enp1s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Άβαταρ μέλους
the_eye
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Launchpad: ntoulasd
IRC: the_eye_
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Qdata » 23 Ιούλ 2011, 13:14

the_eye έγραψε:Εμένα γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω το "Απεριόριστο".

Όντως μπορεί να δίνουν απεριόριστο αλλά κάθε μηχάνημα έχει τα όριά του.Μπορεί να αφήνουν κάποιον να χρησιμοποιεί όσο θέλει με αποτέλεσμα να υπερφορτώνει τον server.
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό NickMrg » 23 Ιούλ 2011, 13:58

Και μένα αυτό με προβληματίζει! Και με προβληματίζει περισσότερο επειδή αυτός είναι ο λόγος που το έχω βάλει στο μάτι. Δηλαδή... ενδιαφέρομαι για ένα πακέτο που θα αφορά την φιλοξενία ενός site μόνο και οι περισσότερες εταιρείες για ένα site δίνουν από 500MB μέχρι το πολύ 1GB χώρο και bandwidth το πολύ 10GB. Το site που ετοιμάζω θα έχει,forum (συνεπώς και μέλη που ίσως να αυξάνονται), blog και μάλλον irc αργότερα και δεν έχω ιδέα πόσο χώρο και bandwidth θα χρειαστώ. Έτσι για να πάρω μία ιδέα, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ένα site σαν κι αυτό, με 8000+ μέλη, πόσο χώρο και πόσο bandwidth καταναλώνει περίπου;
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ελάχιστο ┃ Αγγλικά: Καλά
NETBOOK
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Arch Linux 32-Bit σε HP MINI 110-1150EV
Προδιαγραφές ⇛ Intel Atom N270 1.60GHz │ 1GB │ Intel GMA 950 │ 10,1in 1024 x 600
DESKTOP-PC
Λειτουργικό: Ubuntu 11.10 64bit
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core i7 920 │ ASUS PT6 | 6GB DDR3 │ Twintech GTS250 512MB │ SB X-Fi Titanium Fatality Champion Series | Acer HS244HQ LED 3D 24" 1920x1080
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NickMrg
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: nickmrg
IRC: NickMrg
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dnhost » 21 Οκτ 2011, 23:01

Qdata έγραψε:

Όντως μπορεί να δίνουν απεριόριστο αλλά κάθε μηχάνημα έχει τα όριά του.Μπορεί να αφήνουν κάποιον να χρησιμοποιεί όσο θέλει με αποτέλεσμα να υπερφορτώνει τον server.

Γειά σας,

έπεσα πάνω στο thread και ήθελα να δώσω κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με τα unlimited web hosting πακέτα μας. :)

Σε γενικές γραμμές, αυτό που κάνουμε είναι ότι πλέον διαχωρίζουμε τα πακέτα μας με βάση τον αριθμό των sites που θα φιλοξενηθούν στο πακέτο hosting και όχι με βάση τα MB/GB που χρειάζονται. ;)

Φυσικά μιλάμε πάντα για sites με συνηθισμένη κίνηση (έως 100GB traffic/μήνα) και απαιτήσεις και όχι για πάρα πολύ δημοφιλή/απαιτητικά blogs-portals-applications με εκατ/χιλιάδες ταυτόχρονους επισκέπτες που εξ΄ορισμού χρειάζονται δικό τους server.

Όπως και σε όλες τις hosting εταιρίες είτε προσφέρουν metered είτε unmetered, είναι προφανές ότι αν ένα site αρχίσει να δημιουργει πρόβλημα στα υπόλοιπα sites του server, θα πρέπει να μετακινηθεί σε πακέτο VPS hosting ή σε Dedicated server.

Το αν κάποιες εταιρίες το αφήνουν να γίνει πρόβλημα ελλείψει τεχνογνωσίας ή αν άλλες δεν έχουν τον τρόπο να το αντιμετωπίσουν σωστά, ελλείψει σεβασμού στον πελάτη:thumbdown:, είναι δικαιολογημένο έως ένα βαθμό να φανταστεί κανείς, ότι μπορεί να κάνουμε κι εμείς το ίδιο.

Εμείς όμως έχουμε διασφαλίσει ότι κανένα site δε θα προκαλέσει πρόβλημα στους γείτονές του. Και δεν εννοώ ότι κάνουμε εξοντωτικό throttling στα sites :sick: όπως μας αναφέρουν συνεχώς πελάτες που έρχονται από εταιρίες hosting του εξωτερικού.

Mε τα εργαλεία monitoring που έχουμε :geek:, ενημερωνόμαστε ανά πάσα στιγμή αν ένα site προκαλεί ή έχει τη δυναμική να προκαλέσει πολύ υψηλό φόρτο στο server και να δράσουμε άμεσα με συστάσεις προς τον πελάτη για px caching, debugging και προετοιμασία για μεταφορά σε άλλο περιβάλλον φιλοξενίας αν το θέμα επιμείνει..

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο επεξηγηματικό άρθρο για το Unlimited Hosting που έχουμε στη Γνωσιακή Βάση μας, και προς το οποίο υπάρχει link από τη σελίδα των πακέτων hosting που παρέχουμε.

Eυχαριστούμε για τη φιλοξενία σας! :wave:
Γιάννης από την spam

spam
Τελευταία επεξεργασία από the_eye και 03 Μαρ 2012, 02:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διαγραφή SPAM
dnhost
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας