γειά σας παιδιά,
Θἐλω να εγκαταστήσω το octave σε windows 7.Ψάχνοντας βρήκα κατι λίνκς τα οποία με παραπέμπουν εδώ.Κατεβάζω αυτά τα αρχεία,αλλά δεν βρίσκω σε αυτά κπ installer.Εχετε καμιά ιδέα για το πώς μπορώ να εγκαταστήσω το octave;

dima έγραψε:γειά σας παιδιά,
Θἐλω να εγκαταστήσω το octave σε windows 7.Ψάχνοντας βρήκα κατι λίνκς τα οποία με παραπέμπουν εδώ.Κατεβάζω αυτά τα αρχεία,αλλά δεν βρίσκω σε αυτά κπ installer.Εχετε καμιά ιδέα για το πώς μπορώ να εγκαταστήσω το octave?

Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα

tolis_01 έγραψε:Δεν έχει installer, απλό exract με το 7zip το κάνεις (αν έχεις winrar πέτα το και βάλε το 7zip που είναι open source).
http://i.imgur.com/CEGDO.jpg
Μπορείς να τρέχεις αρχεία *.m που είναι αποθηκευμένα στο φάκελο C:\yourpathtoOctave\share\octave\site\m\ απ'ευθείας απλά δίνοντας το ονομά τους (το mytest1.m τρέχει απλά γράφοντας mytest1), μπορεί κι από αλλού, δεν ξέρω, τώρα το εγκατέστησα κι εγώ αλλά βαριέμαι να το μάθω καλά

dima έγραψε:
Δηλαδή γράφω το πρόγραμμα πχ στο Notepad++,ύστερα το αποθηκεύω εκεί που έχω το octave και μετά τι κάνω;
Είχα εγκαταστήσει το καλοκαίρι το octave στα xp (αλλά μετά έκανα format),με installer,επίσης μου είχε μια γραμμή εντολών στην οποία δοκίμαζα διάφορες εντολές (κατι σαν το shell στην python).Τα απέσυραν αυτά τὠρα;