simosx έγραψε:
Γενικά, το ποσό που καθορίζεις στα 1000€ είναι αρκετά μεγάλο, οπότε έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον υπολογιστή;
Γενικά στην οικογένεια είμαστε της ιδεολογίας αγοράζω ένα καλό υπολογιστή και τον κρατώ τουλάχιστον 7 με 10 χρόνια. Ο προηγούμενος υπολογιστής κράτησε 7,5 χρόνια και άμα δεν καιγόταν η μητρική και να ήθελε ένα 200 μέσα στο νερό για επισκευή (μιας και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά) θα έμενε σίγουρα και άλλο.
simosx έγραψε:Αν μπορείς εσύ ο ίδιος να συναρμολογήσεις, τότε πάρε τα κομμάτια ξεχωριστά από διάφορα φθηνά μαγαζιά (ψάχνεις στο π.χ. skroutz.gr) και συναρμολογείς για λίγο πιο φθηνά.
Εγώ προσωπικός θα κολλούσα σε μερικά σημεία να το κάνω ολομόναχος, αλλά έχω αρκετούς φίλους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Θεωρώ όμως ότι δεν αξίζει τον κόπο διότι το e-shop αρκετές φορές που είχα κοιτάξει είχε από τις πιο φθηνές τιμές και η διαφορά στο σύνολο του υπολογιστή θεωρώ πως θα είναι το πολύ στα 50 Ευρώ... (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...). Έτσι έχοντας και την εγγύηση σίγουρα άξιζε τον κόπο η παραγγελία από το e-shop στο σύνολο.
Holyshock έγραψε:Για μένα κοίτα και για μαγαζιά της γειτονιάς σου, δεν λέω ότι το eshop είναι κακό εγώ το έχω προτειμήσει σε πολλές αγορές μου. Απλά απο προσωπική εμπειρία σε συνηκιακά μαγαζία μπορείς να πετύχεις με λίγη κουβέντα κάποια έκτπωση κάποια δωρεάν σέρβις.
Μου έχουν ήδη προτείνει κάποια μαγαζιά... Μετά την εξεταστική σίγουρα θα ασχοληθώ και θα το ψάξω το θέμα αλλά μου φαίνεται ότι θα καταλήξω στο e-shop διότι ήδη έχω διαλέξει συγκεκριμένα κομμάτια. Εξάλλου σε πόσους έχει τύχει να πάθει κάτι ο υπολογιστής πριν τελειώσει η εγγύηση ??? Σε μένα τουλάχιστον πάντα κάτι μετά συνέβαινε και συνήθως έφταιγε η ΔΕΗ