Έγινε συγχώνευση των δυο θεμάτων.

βασικα δεν γνωριζω ποια γλωσσα χρειαζομαι για να την χρησημοποιω πρακτικα στην καθημερινοτητα μου οπως π.χ για ρυθμισεις στο ubuntu.konnn έγραψε:Καλησπέρα, καλώς ήρθες στην κοινότητα και καλές σπουδές.
Στο φόρουμ υπάρχουν αρκετά ασύγχρονα μαθήματα για κάποιες γλώσσες προγραμματισμού.
Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μη διστάσεις να ανοίξεις κάποιο σχετικό ή μη θέμα. Δεν συνηθίζεται η προσωπική ομιλία με κάποιο μέλος.
Πέραν της πασκαλ είναι κάποια άλλη γλώσσα που μπορεί να σε ενδιαφέρει;billios έγραψε: στον τομεα του προγραμματισμου και στην αμεση εφαρμογη του πανω στο ελευθερο λογισμικο
Γι' αυτό μπορούμε να περιμένουμε για κάποια εξτρά απάντηση.
Επίσης είναι καλό να δημιουργήσεις και την ψηφ. υπογραφή σου.

βασικα δεν γνωριζω ποια γλωσσα μπορω να χρησιμοποιησω πρακτικα στην καθημερινοτητα μου οπως π.χ για αλλαγες και ρυθμισεις στο ubuntu.konnn έγραψε:Καλησπέρα, καλώς ήρθες στην κοινότητα και καλές σπουδές.
Στο φόρουμ υπάρχουν αρκετά ασύγχρονα μαθήματα για κάποιες γλώσσες προγραμματισμού.
Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μη διστάσεις να ανοίξεις κάποιο σχετικό ή μη θέμα. Δεν συνηθίζεται η προσωπική ομιλία με κάποιο μέλος.
Πέραν της πασκαλ είναι κάποια άλλη γλώσσα που μπορεί να σε ενδιαφέρει;billios έγραψε: στον τομεα του προγραμματισμου και στην αμεση εφαρμογη του πανω στο ελευθερο λογισμικο
Γι' αυτό μπορούμε να περιμένουμε για κάποια εξτρά απάντηση.
Επίσης είναι καλό να δημιουργήσεις και την ψηφ. υπογραφή σου.

οκ ευχαριστωclepto έγραψε:για να κάνεις ρυθμίσεις στο ubuntu κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείς το γραφικό περιβάλλον...οι ρυθμίσεις που θα κάνεις με εντολές είναι ελάχιστες έως καμία...
εκτός και αν μιλάμε για πολύ βαθειά πράγματα όπως ο πυρήνας αλλά δεν πρέπει να σε απασχολεί εσένα αυτό...
άμα η σχολή σου έχει pascal τότε διάβασε pascal...
η λογική του προγραμματισμού κατά κύριο λόγο δεν αλλάζει αν αλλάξεις γλώσσα...

billios έγραψε:στο ubuntu για την εγκατασταση καποιας εφαρμογης μου ζηταει το συνθηματικο το οποιο εχω ξεχασει..υπαρχει καποιος τροπος να το βρουμε η να το παρακαμψουμε??
mount -o rw,remount /
ls /home
passwd myuser
Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα

billios έγραψε:Ηλεκτρολογος Μηχανικος και Μηχανικος Υπολογιστων ΕΜΠ