Ubuntu 12.10 vs Windows 8

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Ubuntu 12.10 vs Windows 8

Δημοσίευσηαπό lepidas » 14 Νοέμ 2012, 22:15

Προσωπικά διαφωνώ, το ότι το 7 είναι καλύτερο απο το vista δε σημαίνει ότι είναι και καλό.
Βέβαια το "καλό" είναι υποκειμενικό, εμένα ας πούμε δε μου αρέσει που πετάγωνται όλη την ώρα παράθυρα δεξιά-αριστερά που θέλουν να με ενημερώσουν για χαζαμαρες.
Και πάρα πολλά άλλα....
Το κοινώς αποδεκτό είναι ότι και τα 2 έχουν διάφορα προβλήματα.
Όμως στο Ubuntu λύνονται απο τις κοινότητες
Στο windows ποιός θα στα λύσει?
Άβαταρ μέλους
lepidas
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Re: Ubuntu 12.10 vs Windows 8

Δημοσίευσηαπό eliasps » 14 Νοέμ 2012, 22:22

Off topic:
lepidas έγραψε:Στο windows ποιός θα στα λύσει?

Μία φίλη μου, άσχετη με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, όταν της πέταγαν σφάλμα τα Windows με τις επιλογές "Να αποσταλεί" και "Να μην αποσταλεί", επέμενε να πατάει "Να αποσταλεί" και είχε την ψευδαίσθηση ότι η Microsoft θα επικοινωνήσει μαζί της και θα της διορθώσει το πρόβλημα του σφάλματος. :shifty:

H διαφορά είναι στο είδος των προβλημάτων. Το Ubuntu δεν έχει προβλήματα ασφάλειας, όπως έχουν τα Windows.
Kαι συνήθως πάντα υπάρχει κάτι να πειράξεις ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.
Eκτός από το θέμα κλειστού και ανοιχτού κώδικα, η ουσιαστική διαφορά είναι ο kernel που χρησιμοποιεί το κάθε λειτουργικό. Ο πυρήνας αποτελεί την βάση.
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ