Βοήθεια με αντικατάσταση κομματιών, Desktop PC.

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Βοήθεια με αντικατάσταση κομματιών, Desktop PC.

Δημοσίευσηαπό Steven897 » 22 Φεβ 2013, 17:11

Επειδή η μητρική πλακέτα ενός φίλου μου κάηκε και πήρε άλλον υπολογιστή με ρώτησε αν θέλω αυτά που έμειναν .Θέλω να δω πόση επέκταση μπορώ να κάνω στον υπολογιστή μου,αλλά δεν μπορώ να το βρω επειδή ο υπολογιστής μου δεν είναι μάρκα και έτσι δεν μπορώ να το βρω στο διαδίκτυο.Δεν το λέει επίσης στα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου.Δηλαδή θέλω να αλλάξω όλον τον υπολογιστή μου με αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από Learner και 22 Φεβ 2013, 17:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Επεξεργασία - Αλλαγή τίτλου
Steven897
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: pc

Δημοσίευσηαπό Learner » 22 Φεβ 2013, 17:21

Καλώς ήλθες στο φόρουμ

Το θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα

Το φόρουμ αυτό ασχολείται κυρίως με το λειτουργικό σύστημα Gnu/Linux Ubuntu. Αν δεν ξέρεις τι είναι , μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ

Αν έχεις ήδη εγκαταστήσει Ubuntu (ή κάποιο άλλο λειτουργικό Gnu/Linux)...
...Αφιέρωσε μερικά λεπτά να διαβάσεις το προσωπικό μήνυμα καλωσορίσματος που σου έχει έρθει από τον Διαχειριστή, όπως επίσης και το παρακάτω.

!

Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την Steven897

Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.
Αυτόματο script υπογραφής

Steven897 έγραψε:δεν μπορώ να το βρω επειδή ο υπολογιστής μου δεν είναι μάρκα

Ο υπολογιστής σου μπορεί να μην είναι μάρκα , αλλά αυτά που περιέχει μέσα είναι. Διευκρίνισε όμως τι λειτουργικό σύστημα έχεις εγκατεστημένο. Από εκεί μπορούμε (πιθανότατα) να βρούμε πληροφορίες σχετικά με το Hardware.
About Me
NickTux@GitHub

Spoiler: show
1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας