Ο τεχνικος επεσε σε περιπτωση, γιατι εισαι γνωστης! Δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση του!
Εγω την εκανα το χαζομαρα μολις ενα μηνα αφου εληξε η εγγυηση...
Λοιπον, για λογους καθαρα ανεσης χρησιμοποιουσα απο την αρχη στι λαπτοπ ασυρματο usb ποντικι μινι. Τοτε εκανα ιδιαιτερα μαθηματα αρχαιων σε μια κοπελιτσα και το πηρα στον καναπε που καθομουν ανετα για να φτιαξω κατι ασκησεις. Με παιρνει ο πατερας μου τηλεφωνο και επειδη κλασσικα δυσκολευομαι να μιλαω καθστη, ακουμπησα το λαπτοπ πανω στον καναπε και το ποντικι ΑΝΑΜΕΣΑ στο πληκτρολογιο και το ποντικι... Νομιζω οτι φανταζεστε τι εγινε... Εκει που μιλουσα στο κινητο μπουρδουκλωνομαι στην πιτζαμα μου (ναι, το παθαινω αυτο) και πεφτω με φορα επανω στο λαπτοπ...
Καταστροφη! Αποτελεσμα: Σπασμενη οθονη...
Μου ηρθε να πεθανω! Ρωτησα ποσο θα μου πηγαινε η επισκευη η η αντικατασταση και οσο μου ελεγαν τις τιμες εγω φανταζομουν εικοσαευρα με φτερα να φευγουν απο την τσεπη μου... Τελικα ο καλος μου ο μπαμπακας εσωσε παλι την κατασταση! Δεδομενου οτι δεν χρειαζομουν ιδιαιτερα το λαπτοπ για να το μεταφερω, μου αγορασε καινουρια εξωτερικη οθονη! Οποτε αγορασα και εγω ενα εξτρα πληκτρολογιο και απο τοτε το λαπτοπ εγινε desktop!