Recovery manager

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Recovery manager

Δημοσίευσηαπό koufeto » 17 Νοέμ 2013, 21:08

Καλησπερα, εχω ενα laptop (HP pavilion g7 ) στο οποίο επιχείρησα να κάνω ένα format μέσω του recovery manager και καταλάθος πάτησα removed recovery partition, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ CD ΤΟΥ RECOVERY MANAGER . Υπάρχει κάποια άλλη λύση ? Ευχαριστω !
koufeto
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Recovery manager

Δημοσίευσηαπό eliasps » 17 Νοέμ 2013, 21:20

Kαλησπέρα και καλωσόρισες στο forum.

Χρειάζεται να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημά σου. Έκανες format μόνο στο Recovery partition;
Από ότι διαβάζω, το Recovery Manager είναι εφαρμογή για Windows. Τι λειτουργικό σύστημα (-συστήματα) έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή;
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό koufeto » 17 Νοέμ 2013, 21:29

Έχω windows 7 στο , πήγα να κάνω επαναφορά στις εργαστηριακές ρυθμίσεις μέσω του recovery manager και πάτησα καταλαθος REMOVE RECOVERY PARTITION. Και μου έχει την εντολή SYSTEM RECOVERY απενεργοποιημένο . Και το σημαντικότερο είναι οτι δεν έχω τα cd's του recovery.
koufeto
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 17 Νοέμ 2013, 21:39

Στο φόρουμ αυτό ασχολούμαστε με ένα άλλο λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται linux και συγκεκριμένα με μια εκ των διανομών του το ubuntu.
Κατά συνέπεια μάλλον ρώτησες σε ακατάλληλο μέρος για επίλυση προβλημάτων σχετικών με τα windows, με τα οποία οι περισσότεροι από εμάς ασχολούμαστε από ελάχιστα έως καθόλου.
Εν πάση περιπτώσει από όσα εκθέτεις δεν βλέπω κατά ποιον τρόπο μπορείς πλέον να επαναφέρεις το σύστημα χωρίς να διαθέτεις ούτε cd ούτε recovery partition.
Αν ενδιαφέρεσαι να βρεις τρόπο να πάρεις τα αρχεία σου από τον υπολογιστή σου, μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Ίσως να είναι η τυχερή σου μέρα και να σου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό από τα windows (και κατά την υποκειμενική μας άποψη καλύτερο).
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eliasps » 17 Νοέμ 2013, 21:43

Στο forum υπάρχει ως κεντρικό αντικείμενο συζήτησης και υποστήριξης το λειτουργικό σύστημα Ubuntu Linux, τα συστατικά και οι εφαρμογές του καθώς και θέματα που αφορούν το ελεύθερο λογισμικό γενικότερα.

Στο θέμα σου, αν και από όσο γνωρίζω είναι δύσκολη η επαναφορά του 100% των δεδομένων μετά από format, μπορείς να περιμένεις εδώ για απαντήσεις με τεχνικές επαναφοράς δεδομένων ή κατατμήσεων στο Windows ή άλλες προτάσεις επαναφοράς με τη χρήση του Ubuntu.
Μπορείς επίσης να απευθυνθείς σε ένα forum για συστήματα Windows, μήπως έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι χρήστες παρόμοια κατάσταση και υπάρχει κάποια μέθοδος για επαναφορά.

Το νήμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα.

Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό koufeto » 17 Νοέμ 2013, 21:48

Δεν το ηξερα οτι ειστε ΜΟΝΟ για Linux , αυτη τη στιγμη δεν ειμαι σε θεση να χρισημοποιησω καποιο αλλο λογισμικο αλλα θα το προσπαθησω σε καποιο αλλο Pc γιατι αυτο δεν ειναι δικο μου. Παντως σε ευχαριστω !
koufeto
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας