kali linux in windows 8

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

kali linux in windows 8

Δημοσίευσηαπό kvemperor » 13 Απρ 2014, 23:40

καλησπερα.προσπαθησα να κανω εγκατασταση το kali linux σε virtual box οπως στο βιντεο εδω https://www.youtube.com/watch?v=lL0EmdZFeSU.ολα καλα μεχρι ενα σημειο.με το που παταω enter μεσα στο virtualbox στο graffical install μου παγωνει η οθονη(δηλαδη παραμενει μαυρη χωρις να προχωραει) ενω στο βιντεο συνεχιζει κανονικα τισ ρυθμισεις με την γλωσσα κτλ.ισως να ειναι γιατι εγω το βαζω στο debian32 ενω το λαπτοπ μου ειναι 64bit.δεν υπαρχει ομως η επιλογη των 64bit.ακομα και η καρτα δικτιου ειναι ακριβως η ιδια.τι λαθος κανω?
kvemperor
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: kali linux in windows 8

Δημοσίευσηαπό eliasps » 14 Απρ 2014, 00:01

Καλησπέρα.

1. Το αρχείο .iso του Kali Linux που κατέβασες είναι επίσης 64 bit;
  2. Πες μας τα χαρακτηριστικά που έδωσες στην εικονική μηχανή (RAM, μέγεθος δίσκου...).
  3. Δες στις ρυθμίσεις του VirtualBox για σχετικές επιλογές (όπως τον αριθμό πυρήνων στον επεξεργαστή, hardware acceleration, video memory...). Δεν είναι ανάγκη να δώσεις τις μέγιστες τιμές, αλλά καλό είναι να ενεργοποιήσεις την επιτάχυνση υλικού και να αυξήσεις το video memory.
  4. Δοκίμασε όταν δημιουργείς την εικονική μηχανή, να επιλέξεις τη δημιουργία δίσκου VHD αντί για VDI και Fixed Size αντί για Dynamically allocated.
  5. Μία μικρή πιθανότητα είναι να υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο .iso και να χρειαστεί να το κατεβάσεις ξανά, αλλά μην το κάνεις ακόμα.

Επίσης, καλό θα ήταν να μας πεις και τα χαρακτηριστικά που έχει ο υπολογιστής σου, δηλαδή επεξεργαστή, μνήμη, δίσκο.

Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα.

Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kvemperor » 15 Απρ 2014, 23:01

Μου λέει ότι όντως είναι το αρχείο 64αρι.όλα τα έκανα όπως το βίντεο.το 4 δεν ξέρω πως θα το κάνω.το 5 παίζει ρόλο;το αρχείο ήδη το ξανακατέβασα αλλά το ίδιο μου κάνει.τα χαρακτηριστικά είναι
επεξεργαστής:intel(R)core(TM)i3-2328MCPU@2.20GHz 2.20GHz
εγκατεστημένη μνήμη ram:4GB
Λειτουργικό σύστημα 64bit
kvemperor
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kvemperor » 22 Απρ 2014, 17:17

θα απαντησει κανενας?τι κανω επειτα?
kvemperor
babeTUX