δε μπορει να ξεκινησει το memtest ουτε σε serial console,
και στις 2 περιπτωσεις κανει reboot.
το δοκιμασα με ολους τους συνδιασμους στα τσιπακια.

πάει να μπει αλλα κανει reboot μονο του παλι.sotos21 έγραψε:Αν είχαν πρόβλημα οι μνήμες θα έβγαζε σφάλμα το memtest.
Σε εσένα δεν ξεκινάει καθόλου.
Να κάνω μια ερώτηση που φαίνεται άσχετη;
Αν βάλεις τα 6 GBit μπαίνει σε live;

lepidas έγραψε:πάει να μπει αλλα κανει reboot μονο του παλι.
εφοσον η νεα μνημη δεν παιζει παει να πει εχει προβλημα.αντε ξανα στην αθηνα αντε μπλα μπλα,βαρεθηκα

ναι έχεις δίκιο εώς προς αυτά αλλή στη συγκεκριμένη περίπτωση το λαπτοπ δεν λειτουργει σωστά ακομα και οταν εχω μεσα μόνο τη νεα μνημηasvos έγραψε:lepidas έγραψε:πάει να μπει αλλα κανει reboot μονο του παλι.
εφοσον η νεα μνημη δεν παιζει παει να πει εχει προβλημα.αντε ξανα στην αθηνα αντε μπλα μπλα,βαρεθηκα
Όχι απαραίτητα.
Σε μερικές περιπτώσεις , όταν οι μνήμες είναι διαφορετικές μεταξύ τους(κατασκευαστής,ταχύτητα,αριθμός chip ανά πλευρά)
μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα με αποτέλεσμα τα συνεχή reboot.
Οι πιθανότητες μεγαλώνουν στις περιπτώσεις Dual(Triple,Quad) Channel.

lepidas έγραψε:ναι έχεις δίκιο εώς προς αυτά αλλή στη συγκεκριμένη περίπτωση το λαπτοπ δεν λειτουργει σωστά ακομα και οταν εχω μεσα μόνο τη νεα μνημη

ναι ηταν sodimmasvos έγραψε:lepidas έγραψε:ναι έχεις δίκιο εώς προς αυτά αλλή στη συγκεκριμένη περίπτωση το λαπτοπ δεν λειτουργει σωστά ακομα και οταν εχω μεσα μόνο τη νεα μνημη
Ελπίζω να επέλεξες μνήμη τυπου SO-DIMM που είναι για λαπτοπ και όχι SDRAM που είναι για Desktop.