Microsoft Security Essentials θα ονομάζεται το Morro

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Microsoft Security Essentials θα ονομάζεται το Morro

Δημοσίευσηαπό kalaksigiesai » 18 Ιουν 2009, 17:56

Η ΕΙΔΗΣΗ

Σύμφωνα με το χθεσινό report του neowin, η Ars Technica, αποκάλυψε ότι το επερχόμενο antivirus της Microsoft, έχει απορρίψει το αναγνωριστικό "Morro", και πια, θα είναι γνωστό ως "Microsoft Security Essentials". Έχει ανέβει, ένα νέο σετ από screenshots, που δείχνουν την διαδικασία εγκατάστασης, μερικά χαρακτηριστικά του προγράμματος αλλά και το ανενεωμένο User Interface.

Με βάση το τελευταίο build που έχει γίνει leaked, το Ars δηλώνει ότι το Microsoft Security Essentials θα έχει ξεχωριστούς installers για Windows XP, Windows Vista και Windows 7, για τις εκδόσεις των 32 και 64bit. Τα αρχεία εγκατάστασης, είναι σχετικά μικρά, από 3 εως 7 MB. Αυτό το πρόγραμμα ασφαλείας, θα αντικαταστήσει πλήρως τον ενσωματωμένο Windows Defender, και θα προσφέρει real-time προστασία, ενάντια σε ιούς, spyware, rootkits και trojans.

Παρόλο που το πρόγραμμα, δοκιμάζεται από την εταιρία, αναμένεται να δωθεί μια public beta "σύντομα", και η τελική έκδοση, να είναι έτοιμη, στα τέλη του χρόνου.

Εικόνα

Πηγή:
Techspot

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

Έτσι απλά: Πόσος κοσμάκης θα καεί με την συγκεκριμένη κίνηση.
Ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα βγάζει ιο η Microsoft που θα τον πιάνει μόνο το δικό της αντιβιοτικό...
Θα μου πεις, ποιος μου εγγυάται ότι τα παράθυρα θα δουλέψουν γενικώς :lol:
Ζήσε κάθε σου ημέρα σαν να ήταν η τελευταία ημέρα της ζωής σου. Κάποια μέρα θα τα καταφέρεις.

Ένας κανίβαλος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον πλησίον του με σάλτσα.

Η σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Η τεμπελιά θα σε ανταμείψει άμεσα.

Θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα.
Άβαταρ μέλους
kalaksigiesai
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Microsoft Security Essentials θα ονομάζεται το Morro

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 18 Ιουν 2009, 18:43

Η απορία σου είναι όντως καλή, αλλά μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Η προηγούμενη απόπειρα πάντως ήταν άκρως αποτυχημένη, εξ ου και η καινούρια αυτή προσπάθεια. Για μένα καλώς γίνεται αυτή η προσπάθεια, γιατί είναι χρόνιο παράπονο πολλών χρηστών των παραθύρων του Μπιλάκου. Αλλά το ζήτημα είναι μπορεί ο Μπιλάκος να φτιάξει κάτι πραγματικά καλό σ' αυτό τον τομέα, δηλ. κάτι που να είναι π.χ. ισάξιο των καλύτερων εφαρμογών σ' αυτό τον τομέα; Ο χρόνος θα δείξει.
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Re: Microsoft Security Essentials θα ονομάζεται το Morro

Δημοσίευσηαπό ftso » 18 Ιουν 2009, 18:53

kalaksigiesai έγραψε:και θα προσφέρει real-time προστασία, ενάντια σε ιούς, spyware, rootkits και trojans.

Κακό αυτό. Μου θύμισε τους δυο καμένους απο το avast σκληρούς :shock:
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας