Σύμφωνα με το χθεσινό report του neowin, η Ars Technica, αποκάλυψε ότι το επερχόμενο antivirus της Microsoft, έχει απορρίψει το αναγνωριστικό "Morro", και πια, θα είναι γνωστό ως "Microsoft Security Essentials". Έχει ανέβει, ένα νέο σετ από screenshots, που δείχνουν την διαδικασία εγκατάστασης, μερικά χαρακτηριστικά του προγράμματος αλλά και το ανενεωμένο User Interface.
Με βάση το τελευταίο build που έχει γίνει leaked, το Ars δηλώνει ότι το Microsoft Security Essentials θα έχει ξεχωριστούς installers για Windows XP, Windows Vista και Windows 7, για τις εκδόσεις των 32 και 64bit. Τα αρχεία εγκατάστασης, είναι σχετικά μικρά, από 3 εως 7 MB. Αυτό το πρόγραμμα ασφαλείας, θα αντικαταστήσει πλήρως τον ενσωματωμένο Windows Defender, και θα προσφέρει real-time προστασία, ενάντια σε ιούς, spyware, rootkits και trojans.
Παρόλο που το πρόγραμμα, δοκιμάζεται από την εταιρία, αναμένεται να δωθεί μια public beta "σύντομα", και η τελική έκδοση, να είναι έτοιμη, στα τέλη του χρόνου.

Πηγή:
Techspot
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Έτσι απλά: Πόσος κοσμάκης θα καεί με την συγκεκριμένη κίνηση.
Ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα βγάζει ιο η Microsoft που θα τον πιάνει μόνο το δικό της αντιβιοτικό...
Θα μου πεις, ποιος μου εγγυάται ότι τα παράθυρα θα δουλέψουν γενικώς