filippos.xf: Δεν σε κατηγορησα ουτε σε επικρινω, οπως ανεφερα εκανα απλως μια επισημανση οτι εχει ξανασυζητηθει το θεμα... το αν θα ¨τιμωρηθεις" τροπος του λεγειν δεν ειναι δικο μου θεμα (γι' αυτο υπαρχουν οι mods) και δεν με ενδιαφερει. Αν θες κατι αλλο σχετικα με το θεμα αυτο, στειλε μου pm και μην το συνεχιζεις εδω γιατι χαλαει το θεμα.
filippos.xf έγραψε:Στην ουσία τώρα! Σε όσα προγράμματα υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τους κωδικούς, ώστε όποτε πατάμε και ανοίγει το πρόγραμμα να κάνει αυτόματα σύνδεση... δεν νομίζω να είναι ασφαλές τρόπος αυτός. Από τι κατάλαβα κιόλας από ορισμένες απαντήσεις. Σωστα;
Αυτο που αναφερεις, εξαρταται απο το προγραμμα (αν εχει bugs η οχι), το τροπο που αυτο αποθηκευει τα passwords (πχ.. ειναι encrypted η οχι, τα αποθηκευει σε καποιο κρυφο αρχειο, στην registry κα) καθως και το εαν ο υπολογιστης σου γενικα ειναι "ασφαλης". Δηλαδη, αν ο υπολογιστης σου εχει καποιο trojan που μπορει να κλεψει τους κωδικους κα. Παντως δεν ειναι τοσο θεμα λειτουργικου. Και φυσικα θα πρεπει να υπολογισεις κατα ποσο σε διευκολυνει αυτη η δυνατοτητα... αντε να θυμασαι καθε κωδικο που δινεις σε καθε forum, σιγουρα θα εχεις κανα δυο-τρια email, κανα λογαριασμο facebook, photobucket κτλ... που να τα θυμασαι ολα αυτα...