Γεια χαρα σε ολους!
Μπαινω γρηγορα στο θεμα με το προβλημα που αντιμετωπιζω.
Το προβλημα εχει να κανει με τους χαρακτηρες στον υπολογιστη.Κανοντας εγκατασταση το winrar για παραδειγμα οι χαρακτηρες ακομα και στο παραθυρο εγκαταστασης βγαινουν σε μια αγνωστη και ακαταλαβιστικη γλωσσα.(μολις εκανα format)
Το ιδιο ισχυει και στο windows media player,εκανα εισαγωγη τον φακελο με τα αρχεια της μουσικης μου,ολα τα τραγουδια που ειναι με Ελληνικους τιτλους τα εμφανιζει ετσι.Σημειωνω οτι το ιδιο προβλημα ειχα και παλιοτερα οταν εγραφα καποια ταινια με το convertxtodvd,ενω ειχα υποτιτλους στα Ελληνικα οταν ανοιγα το srt αρχειο με τους υποτιτλους τους εμφανιζε σε αυτη την γλωσσα, (η μηπως συμβολισμοι??? ) υπηρχε η δυνατοτητα να τους εμφανισει στα Ελληνικα σαν υποτιτλους, δηλαδη σαν ενα κειμενο(πχ word) αλλα οταν θα γινοταν η εγγραφη το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο.
Απο οσα γνωριζω τα regional and language settings ειναι σωστα η τουλαχιστον δεν εχω επιλεξει καποια ασχετη γλωσσα!
Αυτο που δεν γνωριζω ειναι τι ακριβως ειναι το code page conversion tables που εχει στο advanced του regional and language settings και αν παιζει καποιο ρολο αν και δεν το εχω πειραξει καθολου.
Ευχαριστω πολυ!