Έτσι μάλλον καταλήγω στην αγορά desktop, με πραγματικά Ο Τ Ι πιο φθηνό μπορώ να βρώ.
Έκανα μια πρόχειρη σύνθεση, αυτή:

Spoiler: show
Παρατηρήσεις:
- Πραγματικά ψάχνω για ότι φθηνότερο, και τα λεφτά αυτά δεν τα έχω, δανεικά θα πάνε
- Έχω ήδη ένα external dvd της lg, οπότε δεν έβαλα dvd σε αυτό.
- Το τροφοδοτικό είναι ένας τομέας που έχω κόλλημα. Το θεωρώ ότι πιο βασικό σε ένα pc και το πιο φθηνό από γνωστή εταιρία που βρήκα ήταν αυτό.
- Για μνήμη έβαλα 1GB, αργότερα θα προσθέσω άλλο ένα. Από πλευράς τιμής, όλες οι μάρκες την ίδια έχουν, οοπότε μπορώ να την αλλάξω με ότι προτείνετε.
- Σκληρό δίσκο έχω έναν 250άρη usb, συν τα 160GB που έχω στην σύνθεση, 410 συνολικά GB, υπεραρκετά πιστεύω.
Απορίες:
- Τι λέτε για την asrock σαν μητρική; Κανένα παράπονο από κάποιον κάτοχο asrock; Γενικά ακούω πως έχουν περιορισμένες δυνατότητες, αλλά είναι σκυλιά σε αντοχή.
Είναι το pc λινουξοσυμβατό; Οι onboard συσκευές σύμφωνα με το e-shop είναι αυτές:
"Ενσωματωμένη κάρτα δικτύου: Realtek 8102EL (10/100Mb/s).
Ενσωματωμένη κάρτα ήχου: Realtek ALC662 Audio Codec 5.1CH.
Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator 3100, Pixel Shader 2.0, DirectX 9.0, Max. shared memory 384MB."
που μου ακούγονται εντάξει.
Από οθόνη τι να πάρω; Νομίζω πως οι 19άρες δεν χωράνε στην βιβλιοθήκη μου, αλλά η μόνη μικρότερη που βρίσκω στο skroutz είναι μια 16άρα asus με διαφορά τιμής -5 ευρώ μόνο
Μου φαίνεται χαζομάρα να πάρω την μικρότερη αλλά η άλλη δεν θα χωράει
Η ανάλυση της asus (1360x768) θα λειτουργεί σε linux; Είναι λίγο περίεργη ανάλυση.
Συγγνώμη για το μεγάλο post