νεος στο λινουξ

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: νεος στο λινουξ

Δημοσίευσηαπό billtaxi » 14 Σεπ 2009, 20:36

Αποφάσισα να βάλω το www.monοmaxos.gr γιατί μου είπε ο φίλος μου στο τηλέφωνο ότι έχει όλα τα προγράμματα μέσα και εγώ δεν ξέρω πώς να τα κατεβάσω και θα κάνω λάθη και είμαι καινούργιος στο linux και μετά από δυο μήνες που θα τα μάθω καλά να δούμε τι θα κάνουμε [imgwidth=][/]
billtaxiπροσωπική ιστοσελίδα ┃ [url=http://www.athensbilltaxi.my-place.us]άλλη ιστοσελίδ
Γνώσεις ⇛ Linux: πολύ λίγο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 8.10 64bit σε Dell M4300 απο www.monomaxos.gr
Προδιαγραφές ⇛ T7500 │ 2GB │ NVIDIA Quadro FX 360M │ 4965 │ Dell 360 Buetooth │ HD Audio │ TFT 15.4"
Άβαταρ μέλους
billtaxi
babeTUX
babeTUX

IRC: billtaxi
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό koukouvaou » 14 Σεπ 2009, 23:42

Δεν χρειάζεσαι 2 μήνες, 1 ώρα φτάνει http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=32
Και αν το κάνεις μια φορά, την επόμενη θα χρειαστείς 5 λεπτά το πολύ.
Αυτό το ΗΟW TO έχει ότι χρειάζεσαι για να κάνεις το ubuntu να παίζει τα πάντα.
Τελευταία επεξεργασία από koukouvaou και 15 Σεπ 2009, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Spoiler: show
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Κατι εχω μαθει.../ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ubuntu 9.10 32bit
Η/Υ&Μοντέλο: intel E5200/ μνημη: 2 gb/ Καρτα γραφων: Intel 3100/ Οθόνη & Ανάλυση:asus 19" wide/camera cyper snipa
# 28271

Ελεύθερο λογισμικό για Ελεύθερους ανθρώπους.
pirateparty.gr
Άβαταρ μέλους
koukouvaou
seniorTUX
seniorTUX

IRC: koukouvaou
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Babis_ECE » 14 Σεπ 2009, 23:59

Ακριβώς, εγκατέστησε το Ubuntu, και μπες στον παραπάνω Οδηγό και ακολούθησε τις οδηγίες. Θα σου πάρει το πολύ μισή ώρα (ίσως λέω πολύ..), και θα έχεις την καλύτερη έκδοση με όλους τους codecs. ;)
Apple MacBook Pro 13.3" Intel i5 2.3GHz (Early 2011)
Άβαταρ μέλους
Babis_ECE
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό billtaxi » 18 Σεπ 2009, 16:38

πριν τρεις ημερες ηλθε ενας φιλος μου και μου εβαλε το linux απο το blog του μονομαχου www.monomaxos.gr και μου αρεσαν πολυ εχω παθει πλακα ειναι πολυ γρηγορα και εχει τα παντα μεσα δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν widows το μονο που δεν καταφερε ο φιλος μου ειναι να μου εγκαταστησει τον εκτυπωτη τι πρεπει να κανω για τον εγκαταστησω?εχω το cd για την εγκατασταση αλλα δεν τα καταφεραμε με εκτιμηση billtaxi
billtaxiπροσωπική ιστοσελίδα ┃ [url=http://www.athensbilltaxi.my-place.us]άλλη ιστοσελίδ
Προδιαγραφές ⇛ T7500 │ 2GB │ NVIDIA Quadro FX 360M │ 4965 │ Dell 360 Buetooth │ HD Audio │ TFT 15.4"
Άβαταρ μέλους
billtaxi
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό panligo » 18 Σεπ 2009, 16:55

billtaxi έγραψε:το μονο που δεν καταφερε ο φιλος μου ειναι να μου εγκαταστησει τον εκτυπωτη τι πρεπει να κανω για τον εγκαταστησω?εχω το cd για την εγκατασταση αλλα δεν τα καταφεραμε με εκτιμηση billtaxi

To cd κατά πάσα πιθανότητα σου είναι άχρηστο γιατί θα έχει οδηγούς μόνο για winodows...
Για βοήθεια σχετικά με τον εκτυπωτή σου, πρώτα κάνε μία αναζήτηση στο forum. Αν δεν βρεις κάτι σχετικά με το μοντέλο του εκτυπωτή σου τότε ανοίγεις ένα νέο θέμα αναφέροντας τι πρόβλημα έχεις στην ανάλογη ενότητα για να σε βοηθήσουμε...

Επίσης καλό είναι να φτιάξεις τη υπογραφή σου όπως την δική μου για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε με περισσότερη άνεση...

Υ.Γ. Ρίξε μία ματιά και εδώ
Άβαταρ μέλους
panligo
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό billtaxi » 19 Σεπ 2009, 18:13

Είχα βάλει τα λινουξ πριν 20 ημέρες αλλά έκανα ένα λάθος και διεγραψα κάποια προγραματα έβαλα πάλι πριν 3 ήμερες από τον μονομάχο αλλά δεν μπορώ να τα δουλέψω καλά γιατί είναι πολύ διαφορετικά από τα widows το προγραμα αυτό είναι πολύ καλό και μου αρέσει πολύ θα ήθελα εάν θέλει κάποιος κύριος να έλθει σπίτι μου να μου τα δείξει πως δουλεύουν και φυσικά θα πληρωθεί ανάλογα μένω στην περιοχή του πολυγώνου κοντά στην κυψέλη το mail μου είναι billtaxigr@hotmail.com σας ευχαριστώ billtaxi
Άβαταρ μέλους
billtaxi
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό KeRber0s » 23 Σεπ 2009, 19:31

Aloha.......
Και εγώ νέος στο linux έχω χρησιμοποιήσει και τα ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ από live CD και μάλιστα σε pc με πολύ κατώτερο Hardware απο απαιτήσεις... (Intel pentium 4 1.5GHz, 256Ram, 32GPU μόνο και μόνο να δω αν θα τρέξουν) Αν θες ακόμη βοήθεια πες μου και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ από msn... Τζάμπα βέβαια... Γιατί έχω την άποψη ότι η γνώση πρέπει να είναι ελεύθερη...!
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο┃ Προγραμματισμός: Κάτι έχω ακούσει ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04
Netbook HP 2140 ┃ CPU Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz ┃ RAM 1GB ┃ HD FUJITSU MHZ2160B
Off topic:
Με την δύναμη της αλήθειας όσο ζω θα κατακτώ το σύμπαν.
V for Vedeta
Άβαταρ μέλους
KeRber0s
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας