Με λένε Κωστα, είμαι 27 χρονών και είμαι τελοιόφοιτος ΤΕΙ Ηλεκτρονικής. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum, ενώ ασχολούμαι με Linux μόνο 2 μήνες.
Λόγω της κατεύθυνσης των σπουδών μου ειναι περισσότερες οι γνώσεις σε hardware και οχι τοσο σε software. Ετσι τα λειτουργικα με πύρηνα Linux τα είχα μονο ακουστά
(κυριώς distros RedHat, Debian κλπ). Αφου λοιπον εχω κανει και εγω δεν ξερω πόσα format στη ζωή μου, λεω ας κάνω και άλλο ενα....Δεν μπορει...Οι μεγαλυτεροι servers
στον κοσμο τρεχουν συστηματα βασισμένα σε Unix , κοροϊδα είναι?
Ετσι εγκατεστησα την διανομή Ubuntu 9.04....Έμεινα ΠΑΓΩΤΟ....Τα αναγνώρησε ΟΛΑ!?!?!?! Ταχυτητά: απιστευτη!..Παραμετροποίηση : super ! Σταθερότητα : Power..
Το σύστημα δεν έχει crashαρει ποτέ (τουλάχιστον μέχρι τωρα που γραφω).
Εχω μετανοιώσει που τόσο καιρό παιδεύομουνα με τα παραθύρια....Έχω εγκατάστησει παρα πολλές φορές όλες τις εκδοσεις απο την 3.11 μεχρι και τα Vista...
Πολυ ταλαίπωρια..drivers , προγραμμάτα για το ένα , για το άλλο , service packs , ξαναservice packs , κοντρα updates , authentications cr@acks , Seri@ls ...μπλα μπλα μπλα...
Οι περισσοτέροι τα εχετε περασει...
Δε λέω και στο Ubuntu ειχα προβληματάκια ,αλλα οχι critical.. και εδώ χρειάστηκα προγράμματα , drivers , αλλα ολα ηταν πιο ευκολα.....Και εδω οφείλεται και ο τίτλος του Θέματος..
Με την βοηθεία της Κοινότητας και του forum , με την χρήση των οδηγών , με τα προβλήματα άλλων χρηστών τα καταφερα..! Σας ευχαριστώ!
Πρωτη φορά μετα απο τοσα χρονια ενασχολησης με τους υπολογιστες , επιτελους βρηκα κατι που μου κανει..Πλεον μπορω να παραμετροποιησω το συστημα μου ΕΓΩ..
Αυτο μ'αρεσει σε αυτο το λειτουργικο...
Keep on good job....