Ζητώ συγνώμη αν δημιούργησα πρόβλημα γράφοντας σε thread που ξεκίνησε κάποιος άλλος...
Ο φίλος confick3r ξεκίνησε το θέμα από την περιγραφή του οποίου εντόπισα ομοιότητες με την δική μου περίπτωση και μπήκα κι εγώ στην συζήτηση. Νομίζω πως δεν είναι κάτι το πολύ κακό. Εκτός κι αν το πρόβλημά μου δεν έχει καμία σχέση με το δικό του. Ο ίδιος ο confick3r δεν ξαναπόσταρε στο παρόν νήμα...
Πιστέυοντας λοιπόν οτι έχω το ίδιο πρόβλημα με τον confick3r ακολούθησα τις οδηγίες που του έδωσαν για να λύσει το πρόβλημά του. Έκανα λοιπόν όσα λέει στο 2ο ποστ ο medigeek και επιβεβαίωσα ότι έχω το τελευταίο firmware του ρούτερ μου όπως συμβούλευσε ο g00fy.
Μερικές μέρες μετά ξαναπόσταρα για να μοιραστώ με τους υπόλοιπους ότι βρήκα κι άλλες περιπτώσεις παρόμοιες με την "δική μου" και η λύση που προτείνεται είναι όπως πολύ γλαφυρά το έθεσε ο linuxman: "πέτα το στα σκουπίδια ."
Στο ποστ του φίλου ant_0611 είναι η πρώτη φορά που κάποιος ανέφερε την λέξη σερβερ.
Αν λοιπόν ισχύουν όσα γράφει στο 2ο του ποστ:
ant_0611 έγραψε:Και τι θέλεις τοτε το dyndns;
Το dyndns χρειάζεται μόνο αν θές να έχεις απομακρυσμένη συνδεση εκτος του δικτύου σου σε οποιονδήποτε υπολογιστή του δικτύου σου ή αν εχεις καποιον σερβερ στο δικτύο σου.
Δεν μπορώ να φανταστώ αλλη περίπτωση που να χρειάζεσαι αυτήν την υπηρεσία.
τότε έκανα λάθος που έγραψα εδώ και δεν έκανα νέο thread...