Μαύρη οθόνη θανάτου» στα Windows 7

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Μαύρη οθόνη θανάτου» στα Windows 7

Δημοσίευσηαπό taso$_G » 18 Δεκ 2009, 22:06

Apopas έγραψε:Πάντως να σας πω κάτι ρε παιδιά; Και στο 1999 να γυρίσει το Linux που κάθε διανομή με πέθαινε για να καταφέρω να γράψω ελληνικά και να δουλέψω το modem μου, στα windows, σε desktop χρήση, δεν γυρνάω. Πιο σημαντικός είναι ο ασπασμός της ιδεολογίας πάνω στην οποία βασίζεται ολόκληρο το σύμπαν του ελεύθερου λογισμικού παρά ο άρτος και θεάματα και η επιφανειακότητα των κλειστών συστημάτων. Τουλάχιστον εγώ θα νιώθω υποκριτής όταν σε μια συζήτηση μιλάω για ισότητα, παιδεία, κοινωνική δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες αλλά όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου (που αντιπροσωπεύει ολόκληρη την τεχνολογική και πολιτισμική εξέλιξη της εποχής μας) με τα windows, θα μοστράρω σε πρώτη μούρη ακριβώς το αντίθετο. Είναι σαν κάποιος να παλεύει για τα δικαιώματα των ζώων και στα πρώτα κρύα να φοράει γούνα.
Αυτά για τα οποία παλεύει το ελεύθερο λογισμικό βασίζονται σε βασικές ανάγκες του ανθρώπου που καμιά τεχνολογία και κανένα καλοσχεδιασμένο κουμπί στο interface του πιο δημοφιλούς προγράμματος δεν μπορεί να τα καλύψει. Και αν μπορέσει, τότε μάλλον κάτι έχουμε χάσει.
Θα μου πεις βέβαια, τι να κάνω, να ταλαιπωρούμαι για να υποστηρίζω απλά ιδέες; Ε, απ' ότι φαίνεται τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή απαιτούν και κάποιες θυσίες. Αλλά αν η θυσία μου τελικά, είναι απλά λίγο παιδεματάκι για να κάνω έναν εκτυπωτή να δουλέψει και το να μην παίξω το τελευταίο παιχνίδι με τα fancy γραφικά, ε δεν νομίζω ότι θυσίασα και κάτι σπουδαίο.
Με καταλαβαίνει κανείς ρε παιδιά;

Συμφωνώ μέχρι και την τελευταία τελεία :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04
Προδιαγραφές: INTEL Core2Duo E8400 |Kingston SSD 64G & 40G | 4G | ATI Radeon HD 2400 Pro | NEC LCD19wv
taso$_G
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nikpapazoglou » 23 Δεκ 2009, 02:46

tolis_01 έγραψε:Ξέρω πάντως άτομα που έχουν κάνει όλα τα updates και δεν έχουν πρόβλημα ;)

εγω με το πρωτο update την πατησα,μαυρη μαυρηλα πλακωσε μαυρη σαν καλιακουδα.
Γνώσεις ⇛ Linux: Το παλεύω ┃ Προγραμματισμός: Ναι PLC Simatic - Arduino┃ Αγγλικά: Κάτι λίγα Λειτουργικό σε Laptop 3567 (i7-7500U/8GB/256GB/Radeon R5 M430/FHD/W10): Linux Mint xfce 18.3 - Windows 10

Η πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλειψη οινοπνεύματος
Άβαταρ μέλους
nikpapazoglou
punkTUX
punkTUX

IRC: NIKPAPAZ
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 23 Δεκ 2009, 02:49

Εγώ δεν την είδα ποτέ αυτή τη μαύρη οθόνη του θανάτου και το σύστημά μου είναι πάντα ενημερωμένο σε όλα τα λειτουργικά. ;) :wave:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Apopas » 23 Δεκ 2009, 18:57

Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που έχω την ίδια εγκατάσταση από το 2004 και το σύστημά μου είναι πιο ενημερωμένο και από τις διανομές που θα βγουν σε 6 μήνες; :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

IRC: Apopas
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ