Δεν επιτρέπεται η παράθεση λιστών εντολών που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσιες για την παραβίαση συστημάτων χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη τους. Αυτό που επιτρέπεται είναι η συζήτηση τεχνικών λεπτομερειών για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας μεθόδων παραβίασης με σκοπό την καλύτερη προστασία μας από τέτοιους κινδύνους.

bacos έγραψε:pros::::::::::::::::::::;καταρχην δεν θελω να χρησημοπιησω να σπασω κανενα δικτυο εγω την εντολη ζητησα να φτιαξω την λιστα που θελω για δικι μου δουλεια και το backtrack δεν το εχω βαλει μονο γ αυτο τον λογο για να σπασω δικτυα τον τροπο τον ξερω εγω αλλο σας ρωταω :καλησπερα εχω κατεβασει το backtrack θελω να μου πειτε ποια εντολη δινω στον τερματικο να φτιαχω μια λιστα με ολα τα κινιτα 698,697,694,693,699 βρικα κατι σε ενα βιντεακι αλλα εχει μονο ενα αριθμο πχ το 694..............................................
bacos έγραψε:simox:::::δεν θελω να τα χρησημοπιιησω απλα εχω βαλει στοιχημα μ ενα φιλο μου οτι μπορω να φτιαξω μια λιστα με ολα τα κινητα τηλεφωνα και με κοροιδευε μου ελεγε οτι δεν γινεται οτι θα μου επερνε πολλα χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΞΩ?????????????????????????????????????????