θα χρειαστώ την βοήθεια σας
έχουμε ένα Laptop HP και άρχισε να κάνει τρελα πράγματα οποτε περνάμε σε διαδικασία format
δυστυχώς όμως δεν μου δίνη το recovery manager Hewlett-Packard την δυνατότητα να κάνω κατάτμησης για να περάσω και Ubuntu
έτσι λοιπόν πέρασα τα Windows 7 Starter και δημιούργησα 3 κατάτμησης C 30G windows 7 home + D 260G + 30G Ubuntu 11.04 !
( τι είχα κάνει παλαιότερα ! είχαμε πάλι recovery manager και δεν μας άφηνε να κάνουμε κατάτμηση , οποτε περνάω τα γνήσια XP μου και κάνω κατάτμησης ( από άλλο υπολογιστή ) και δεν τα ενεργοποιώ διότι χρειάζομαι το κλειδί για τον δικό μου υπολογιστή , περνάω από πάνω το recovery manager του υπολογιστή που "φτιχναμε" και πηγαίνουν και πατάνε μονα τους στον c και ενεργοποιούνται και όλας με το κλειδί τους , ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ έχουμε και κατάτμησης και ενεγοποιημένα ΧΡ και χορό να βάλουμε τα ΟΥΜΠΟΥΝΤΟΥ ΜΑΣ )
τώρα λοιπόν προσπάθησα να κάνω το ίδιο και με αυτόν που έχω μπροστά μου αλλα έχει πολλές επιλογές και δεν ξέρω πια θα μου κάνει την ίδια δουλειά . είμαι στο σημεία που έχω περάσει τα Windows 7 Starter και έχω κατάτμηση και θέλω να περάσω το recovery manager , οποτε πια επιλογή πατάω ??????????

Spoiler: show
ώστε να μην μου πειράξει τις κατάτμησης και να περάσω μετά και τα ubuntakia μου
πολλά χαιρετίσματα σε όλους
Spoiler: show