Προσφατα επεσε στα χερια μου (χθες για την ακριβεια) ενα mini hp 110-1160ev ενος φιλου για να το κανω format...
Το συγκεκριμενο mini ερχεται απο την hp με προεγκαταστημενα τα windows xp Home Edition καθως και την εκδοση ubuntu του linux.
Εκανα μια μικρη ερευνα στο google και ειδα οτι για να κανεις format σε mini πρεπει να το κανεις μεσω ενος bootable usb stick.
Καταφερα και εκανα το usb stick bootable με τα windows xp home edition μεσα, το βαζω στο netbook και κανω επενεκινηση τον υπολογιστη,
κανω boot απο το usb stick και μου δειχνει τη γνωστη εικονα για εγκατασταση και επιδιορθωση των windows xp.
Πατωντας εγκατασταση με πηγαινει στην οθονη επιλογης διαμερισματος στο οποιο και θα γινει η εγκατασταση των windows (εκει ειναι και το προβλημα μου!)
ΑΛΛΑ μου δινει μονο μια επιλογη διαμερισματος η οποια ειναι και μεγεθους 19 gb (Πραγμα που σημαινει οτι ειναι ο δεσμευμενος χωρος για το linux) ενω ο σκληρος που εχει το netbook ειναι της ταξης των 150gb.
Και η ερωτηση μου ειναι:
Πως μπορω να κανω εγκατασταση τα windows στο δικο τους διαμερισμα εφοσον δεν το βλεπω