Υπαρχει καποιος τροπος να μου εμφανισει τουλαχιστον τις εφαρμογες προς εγκατασταση, η να το διαγραψω και να περασω...τα 10

Pega[sus έγραψε:ειναι δυνατον, δεν τα δοκιμαζουνε καθολου τα λειτουργικα, πως τα κυκλοφορουνε με τοσο καραμπινατα bugs...και μετα παραπονιετε το linux γιατι δεν εχει χρηστες, μα τι να πω, ειναι η 3η φορα που το εγκαθιστω και δεν βλεπω καμια βελτιωση στα συγκεκριμενα προβληματα και μιλαμε για ενα απο τα κορυφαια λειτουργικα linux.

Pega[sus έγραψε:υπαρχει καποιο υποτυπωδες forum fedora, που παλαιοτερα ειχα κανει καποιες ερωτησεις, στις οποιες ποτε κανεις δεν μου απαντησε, την λυση στα συγκεκριμενα ερωτηματα τελικα την βρηκα μονος μου μετα απο καιρο
Pega[sus έγραψε:δεν τα εχει δει κανενας πριν την κυκλοφορια, ειναι σαν να δινεις καποιο αυτοκινητο...και να μην λειτουργουνε τα φωτα.
Pega[sus έγραψε:Εδω δεν ειμαι προγραμματιστης να να λυσω τα καραμπινατα bug του fedora
Pega[sus έγραψε: αν αλλαζω τα λειτουργικα σαν τα πουκαμισα (πλην καποια ubunto ειδη), ε, ειναι μεχρι να βρω καποιο της προκοπης
Pega[sus έγραψε:Σχετικα με τα "χρυσοπληρωμενα windows", ειναι αυτο που λεμε: το αλλο με τον τοτο το ξερεις, ειδικα τα τελευταια που τα δινουνε δωρεαν...
xlife έγραψε:Περνα τα 10..
Pega[sus έγραψε:οσο αναφορα τα bug στο linux, πως μπορω να γνωριζω τον τροπο σε καθε διαφορετικο λειτουργικο, να αναφερω τα bug.

Learner έγραψε:
Και όπως λένε και σε εκείνο το θέμα, KDE is not a Fedora thing.
Learner έγραψε: Αν θέλεις να ασχοληθείς με Fedora, κάνε το με GNOME.
Learner έγραψε:Αν σου αρέσει το KDE, ρίξε μια ματιά στο openSUSE.

Bρηκα το korora 22 kde, (που ητανε αυτο)Learner έγραψε:Αν θέλεις να ασχοληθείς με Fedora, κάνε το με GNOME.