Εδώ είναι θέμα του χρήστη αν το θέλει ας το βάζει , είναι προεπιλογή και δεν είναι από την αρχή στο σύστημα .
Και δεν είναι 100% αναγκαίο να μπει , μπορείς να κάνεις την δουλεία σου και χωρίς αυτό όπως εγώ .
mathpoet έγραψε:
Εγώ νόμιζα ότι αυτό ακριβώς είναι το θέμα μας. Περισσότερο off topic μου φαίνονται τα περί windows.
Τότε με λάθος τρόπω το ξεκίνησες και λες αυτά που ορισμένες φορές δεν είναι και βάσιμα .
Αν ξεκινούσες το θέμα με τρόπο πως μπορεί το GNU/Linux να "κολλήσει" με τα backdoors που υπάρχουν και ποια είναι διαδικασία προστασίας τότε θα την έπαιρνες την απάντηση .
Ενώ εσύ το ξεκίνησες με λάθος τίτλο και σου το είπαν .
Θα σου πως μπορεί να γίνει σε πολύ απλό βαθμό και όχι μεγάλη ανάλυση .
1 .Φυσική πρόσβαση στο Η/Υ
2. Απομακρυσμένη πρόσβαση ( αν ο χρήστης έχει βάλει κάποιες υπηρεσίες να τρέχουν και δεν ξέρει να τις ελέγχει )
3. Αν δεν προσέχει από που κατεβάζει λογισμικό και δεν προτιμά αποθετήρια τις εκάστοτε διανομής .
Αρκούν για την ώρα .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr