Αμαν με έκαψε το Linux oxxx s.o.s

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Αμαν με έκαψε το Linux oxxx s.o.s

Δημοσίευσηαπό nikonaazz » 13 Ιούλ 2010, 13:28

Mitsakos έγραψε:Off topic:
Φίλε μου συγνώμη κι'όλας αλλά το να μην ξαναβάλεις Linux γιατί δεν σου άρεσαν, βόλεψαν, ήταν δύσκολα κτλ το καταλαβαίνω..
το να μην ξαναβάλεις γιατί εσύ έκανες εγκατάσταση χωρίς ίσως τη παραμικρή πληροφορία για το τί και πώς και φόρμαρες τα παράθυρα, δεν το καταλαβαίνω...

Το θέμα μεταφέρετε στο Περι Τεχνολογίας

φιλε εκανα απλο setup το linux μεσα απο τα windows να γιατι.......
nikonaazz
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nikonaazz » 13 Ιούλ 2010, 13:35

εχω εγγυηση απο τα multirama για 5 χρονια θα μου το φτίαξουνε.? και θα τους πω να μου βαλουν το linux autoi και οχι εγω.
nikonaazz
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 13 Ιούλ 2010, 13:56

Το ubuntu εγκαταστάθηκε μέσα στα vista με τον τρόπο που έκανες εγκατάσταση και δεν πείραξαν καθόλου το file system των vista.
Όλη η πατάτα έγινε απο τα vista και εσένα προφανώς με το αποτυχημένο update. Ουδεμία σχέση έχει το πρόβλημα με το ubuntu.
Στην ουσία τα vista κατέστρεψαν το ubuntu που παρεμπίπτοντος η εγκατάσταση που του έκανες είναι εικονική και όχι κανονική.
Δηλαδή δεν χρησιμοποιεί τον φυσικό δίσκο απευθείας αλλά εικονικό που φιλοξενείτο μέσα στα vista ως αρχείο.
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό idomeneas » 13 Ιούλ 2010, 15:14

nikonaazz έγραψε:εχω εγγυηση απο τα multirama για 5 χρονια θα μου το φτίαξουνε.? και θα τους πω να μου βαλουν το linux autoi και οχι εγω.
Μπα !!! κακή ιδέα αυτή. Αν θες να βάλεις Linux θα μπορείς και μόνος αλλά με μια κανονική εγκατάσταση, έστω dual boot με Vista. :) αν τα εκτιμάς τόσο πολύ ως λειτουργικό (προσωπικά τα θεωρώ τη μεγαλύτερη πατάτα της Microsoft). Χωρίς να ξέρω καλά το θέμα wubi, μήπως αν έμπαινες στα Vista και απεγκαθιστούσες το wubi έστρωνε; Αν δε μπορείς βάλε μόνο Ubuntu να κάνεις τη δουλειά σου. Καμμιά φορά οι δυσκολίες σε αναγκάζουν να γίνεσαι πιο ευρηματικός... :)
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 64 bit σε HP Pavilion dv7-3110ev
Προδιαγραφές φορητού ⇛ Core i3 2.13 GHz │ 3 GB │ nVidia G105M │ Broadcom 4357 │ Bluetooth ? │ Realtek HD Audio │ 17.3"
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 32 bit/Win XP σε desktop
Προδιαγραφές desktop ⇛ Pentium 4 3 GHz │ 2 GB DDR │ Sapphire ATi Radeon HD3450 512MB AGP │ Μητρική: Asus P5V800-MX
idomeneas
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Alexandros_ » 13 Ιούλ 2010, 15:35

nikonaazz έγραψε:Αμαν παιδια τι επαθα οχχχχ!!!!!!!!!!
Λιπον ειχα στο laptop μου μόνο τα windows vista 32bit x84 και μου λενε δεν βαζεις το linux και εγω τα εβαλα,.......ποποπο παιδια την εκανα αστα βραστα :crazy:
Τι να σας πω μου διελυσαν τα windows και to laptop γιατι κατσανε πανω στα vista και τα bippppppp ολα και τι κανω????????? sos το λαπ τοπ mou xriazete popo ti epa8aaaaa
den ksanabazw LINUXXXXXXXXXX :thumbdown: :thumbdown: POTEEEE :twisted:
sorry για τα ορθογραφικά λάθη αλα τωρα τι θα κοιτάω τα ορθογραφίκα η την ζημία που έπαθα :sick:

το linux δεν ειναι windows φιλαρακι...
Tα windows ειναι για ατομα που δεν θελουν-γουσταρουν να σκεφτουν και αφηνουν το μυαλο τους ετσι!
Αν κανεις πισω στα πρωτα βηματα σου στο linux τοτε εσυ θα χασεις την μαγεια αυτου του λειτουργικου!
nikonaazz έγραψε:εχω εγγυηση απο τα multirama για 5 χρονια θα μου το φτίαξουνε.? και θα τους πω να μου βαλουν το linux autoi και οχι εγω.

Εγω προσωπικα αποφευγω τα multirama...Προτειμω να κανω εγω πειραματα στο Pc Μου και να το ΚΑΨΩ!!!

Κανε απο την αρχη νεα εγκατασταση με dual boot (linux & windows) και τοτε πες μας την αποψη σου για το θεμα!
Για το πως να κανεις την εγκατασταση εχει συζητηιθει σε 10000αδες θεματα εδω στο φορυμ...
Με μια γρηγορη αναζητηση θα το βρεις!

Καλη επιτυχια φιλε μου!
Άβαταρ μέλους
Alexandros_
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mitsakos » 13 Ιούλ 2010, 19:58

@nikonaazz
Καταλαβαίνεις μετά απο αυτά που σου αναφέρθηκαν ότι το πρόβλημα ήρθε απο τα παράθυρα.
Δυστυχώς αυτό το λειτουργικό δεν γουστάρει ούτε τη σκιά του... Συγνώμη κι' όλας αλλά έτσι είναι...
Πορσωπική γνώμη: Ψάξε ΚΑΛΑ μέσα στο φορουμ στους οδηγούς πως γίνεται η εγκατάσταση ΚΑΝΟΝΙΚΑ και όχι μεσα απο παράθυρα και το συστηματάκι σου θα πηγαίνει fast όπως θέλεις...
Γνώσεις ⇛ Linux: Not bad ┃ Προγραμματισμός: Λίγο┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ 18.04 LTS x64
Προδιαγραφές ⇛ SONY VAIO VGN-NW21EF & DELL Inspiron 15 Series
>>Οδηγοί-How To-Tutorials<< && >>Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους<<
Άβαταρ μέλους
Mitsakos
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό prov83 » 13 Ιούλ 2010, 20:14

nikonaazz έγραψε:popo ti epa8aaaaa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nα 'σαι καλά ρε φίλε με έκανες και γέλασα
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 10.04 σε 32bit Acer Travelmate 2492
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.60GHz│ 2GB │Intel 945GM
Άβαταρ μέλους
prov83
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jim137 » 13 Ιούλ 2010, 22:00

nikonaazz έγραψε:Αμαν παιδια τι επαθα οχχχχ!!!!!!!!!!

Λιπον ειχα στο laptop μου μόνο τα windows vista 32bit x84 και μου λενε δεν βαζεις το linux και εγω τα εβαλα,.......ποποπο παιδια την εκανα αστα βραστα :crazy:

Τι να σας πω μου διελυσαν τα windows και to laptop γιατι κατσανε πανω στα vista και τα bippppppp ολα και τι κανω????????? sos το λαπ τοπ mou xriazete popo ti epa8aaaaa

den ksanabazw LINUXXXXXXXXXX :thumbdown: :thumbdown: POTEEEE :twisted:

sorry για τα ορθογραφικά λάθη αλα τωρα τι θα κοιτάω τα ορθογραφίκα η την ζημία που έπαθα :sick:

nikonaazz έγραψε:

φιλε εκανα απλο setup το linux μεσα απο τα windows να γιατι.......

δεν έχει σχέσει το πρόβλημα σου με κάποια διανομή Linux!
το πρόβλημα σου είναι καθαρά τον vista!
θα έπρεπε να βάλεις θέμα αμάν τι έπαθα από τα vista!
ένας λόγος να πετάξεις τα παράθυρα!
πες μας και τι πρόβλημα σου βγάζει?
μήπως μπλε οθόνη?
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛GNU/Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος┃ Αγγλικά: Σκράπας
Ubuntu 12.04 (el_GR.UTF-8),
Intel Atom CPU D525 1.80GHz ‖ RAM 3945 MiB ‖ Intel D525MW -
Intel N10 Family Integrated Graphics Controller [8086:a001] (rev 02)
eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 06)
Άβαταρ μέλους
jim137
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jim137
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 14 Ιούλ 2010, 01:37

Λοιπόν, από τα προηγούμενα πιστεύω μέχρι τώρα να έχεις καταλάβει πως το laptop σου έγινε κ%$λος από τα vista και όχι από το linux, ειδικά λαμβανομένου υπ' όψιν ότι αρχικώς όλα λειτουργούσαν καλά και χάλασαν μετά από update των vista.
Tώρα αν έχεις recovery partition ή recovery discs κάνε recovery από εκεί.
Αν έχεις το δισκάκι των vista κάνε format και ξαναπέρασέ τα.
Αν δεν έχεις τίποτα από τα παραπάνω ή δεν ξέρεις πως, πήγαινέ το εκεί που το αγόρασες και πες να σου τα ξαναπεράσουν, ΜΟΝΟ αυτά όμως, όχι και linux.
Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση πως θες να κλωτσήσεις τη χρυσή ευκαιρία που σου έδωσε απλόχερα η μεγάλη τύχη σου να σου καταστραφούν τα vista και να απαλλαγείς οριστικά από αυτά.
Αν τώρα θες να βάλεις linux ή και linux ρώτα εδώ.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό siopi » 14 Ιούλ 2010, 04:02

Το παιδί πήγε να πειραματιστεί και τον μάλωσε ο "μπαμπάς" Gates!
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ελάχιστα ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Spoiler: show
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS
Προδιαγραφές ⇛ intel Pentium E5300 2x2,6Ghz │ 2GB │ 128Mb intel chipset │ Air-live usb adapter Turbo-G │19" 1440x900
Άβαταρ μέλους
siopi
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας