the_eye έγραψε:και αν σε έπαιρνε εταιρία που δουλεύει mac θα έβαζες osx και πάει λέγοντας, που θες να καταλήξεις ;
MakisM1 έγραψε:the_eye έγραψε:και αν σε έπαιρνε εταιρία που δουλεύει mac θα έβαζες osx και πάει λέγοντας, που θες να καταλήξεις ;
Οτι περαν της προσωπικης προτιμησης, υπαρχουν και εξωτερικοι παραγοντες που μπορουν να σε αναγκασουν να δουλεψεις αλλο ΛΣ εκτος του Linux. Και ειτε μας αρεσει ειτε οχι, υπαρχουν πολλες επαγγελματικες εφαρμογες που υπαρχουν για Win & OSX αλλα δεν υπαρχουν για Linux. Μπορει στο Linux να υπαρχουν παρομοιες, μπορει να υπαρχουν εξ ισου καλες η και καλυτερες, αλλα αν η εταιρεια δουλευει συγκεκριμενει εφαρμογη και εχει λογους να θελει να την χρησιμοποιει, η πραγματικοτητα αυτη δεν προκειται να αλλαξει.
jemadux έγραψε:αν ναι και γιατι ?
εγω ακομα σκεφτομαι να μπω στον κοπο να βαλω windows ... αλλα θα εχω σχεδον ελλακ εδω και μερικα προγγραματα που χρειαζονται για την σχολη μου
elefher έγραψε:Windows???????????
Με τίποτα.
Μάλιστα με έκοψε σε ένα μάθημα ένας στενόμιαλος καθηγητής επιδεί δεν είχα παράθυρα.
ακριβως αυτο .... υπαρχουν κσι εξωτερικοι παραγοντες ..MakisM1 έγραψε:Το ερωτημα του τιτλου του thread ειναι αν θα ξαναβαζαμε Windows. Στο πρωτο ποστ αναφερει καποια προγραμματα (τα οποια υποθετω οτι ειναι Windows based) που χρειαζονται για τη σχολη του.
Η απαντηση μου (και του Jemadux) ειναι οτι υπαρχουν εξωτερικοι λογοι που μπορει να σε αναγκασουν να χρησιμοποιησεις Win/OSX.
Οσο πιο δημοφιλεστερο γινεται το Linux τοσο περισσοτερα απο αυτα τα προγραμματα πιθανον να γινουν ported σε Linux. Οποτε, τοσο λιγωτερες θα ειναι και οι περιπτωσεις που θα αναγκαζομαστε να εγκαταστησουμε τα ...κουφωματα...
Δεν νομιζω οτι διαφωνουμε...
Για τις δουλειες εκτος γραφειου, δεν εχω κατι σοβαρο στις ασχολιες μου που να χρειαζεται πλεον Win.
Φιλικα
ΜακηςΜ
esofron έγραψε:Καλημέρα,
ουτε καν που περνάει από το μυαλό μου. Ίσως κάποια άλλη διανομή linux...