έγραψε:πως κοβεται το plexiglass με dremel?
Kανονικο δισκακι κοπης, δεν ειναι αναγκη να βαλεις ενισχυμενο χαμηλες στροφες και υπομονη. Οταν το plexiglass βλεπεις οτι λιωνει και μπουκωνει το dremel, υποχωρεις, καθαριζεις και συνεχιζεις. Μην κοψεις παντος χοντρα κομματια...

έγραψε:ουτε καν thumbscrews δεν εχουν
τι ακριβως ψαχνεις? περιεγραψε το...
έγραψε:δε χρειαζεται τορνος.... ?
αν εχεις καμια ιδεα ριξ'τη
Εξαρταται τι θες να κανεις... εγω ειχα φτιαξει κατι δικα μου... απο plexiglass περιπου 5mm. Tα εκοψα πρωτα τετραγωνα (δεν ειχα ποτηροκοφτη) μετα με διαβητη σχεδιασα το κυκλο. Στο κεντρο εκανα μια τρυπα ωστε να περασω ντιζακι με παξιμαδια. Ετσι εβαλα το καθε ενα κομματι σε αυτη την ντιζα, το εσφηξα και μετα την ντιζα την εβαλα σε ενα δραπανο. Οριστε ο τορνος σου!!!

Αναβεις το δραπανο και οπως περιστρεφετε το κομματι, το χαραζεις, το λυαινεις κτλ. Εγω με μια λιμα τα εκανα σιγα σιγα στρογγυλα. Εκανα την τρυπα στην μεση 5mm διαμετρο ωστε να χωραει ισα ισα ενα led και στο κατω μερος που υποτιθετε οτι θα ακουμπαει στο γραφειο/πατωμα, εβαλα τσοχακι απο καρεκλα για να μην χαραζει και κανει θορυβο. Τελος κολλησα το καθε ποδαρακι στο κατω μερος του κουτιου και ετσι εφτιαξα δικα μου ποδαρακια, διαφανα που φωτειζαν απο μεσα με led.

έγραψε:τα μονα πραγματα που εχει στο case modding ειναι μερικα ειδη για υδροψυξη
Καποτε υπηρχαν κανα δυο μαγαζια οnline μονο με υλικα για modding... εγω κατι led fans και CCFL lights τα ειχα παρει απο πλαισιο. Ριξε μια ματια στο forum του χ-park... μπορει κατι να βρεις. Παντως το modding εχει φασει οταν φτιαχνεις κατι, τελειως μονος σου. Αντε να αγορασεις τιποτα leds και τετοια. Ριξε ματι και στο metku.net εχει κατι καλα projects.