@Muttley Black
Κάνε επεξεργασία το πρώτο θέμα και βάλτα όλα εκεί μαζί, έτσι ώστε να μην χαθούνε στις σελίδες.

the_eye έγραψε:@Muttley Black
Κάνε επεξεργασία το πρώτο θέμα και βάλτα όλα εκεί μαζί, έτσι ώστε να μην χαθούνε στις σελίδες.

lepidas έγραψε:Το "με συμπληρωμένη την υπογραφή τους" νομιζω ειναι αρκετα αδικο, δεν ειναι ορος συμμετοχης στο forum αυτο ουτε θα πρεπει να γινει ορος συμμετοχης στα "καλα" του forum. Εγω μπορει να μην εχω κανενα προβλημα με το Ubuntu ή ακομα και να εχω να μην το θετω στο forum προς επιλυση (θα τα λυνω μονος μου), δεν θα εχω τα ιδια δικαιωματα?
Αδικο τελειως.

ενταξει δε μπορεις να το ελεγξεις αυτο, δεν μπορεις να ελεγξεις τιποτα βασικα, μπορει να παρει καποιος ενα pc και να μπει απευθειας windows μεσα.Muttley Black έγραψε:lepidas έγραψε:Το "με συμπληρωμένη την υπογραφή τους" νομιζω ειναι αρκετα αδικο, δεν ειναι ορος συμμετοχης στο forum αυτο ουτε θα πρεπει να γινει ορος συμμετοχης στα "καλα" του forum. Εγω μπορει να μην εχω κανενα προβλημα με το Ubuntu ή ακομα και να εχω να μην το θετω στο forum προς επιλυση (θα τα λυνω μονος μου), δεν θα εχω τα ιδια δικαιωματα?
Αδικο τελειως.
Έχεις δίκιο δε το σκέφτηκα έτσι. Ο τρόπος που το σκέφτηκα είναι για αυτούς που θα γραφτούν μόνο και μόνο για την αγγελία.

εξετασε τη τυπο μνημης φοραει, θα φανει αμεσως με ενα search στο googleLogan έγραψε:@lepidas Σε περίπτωση που μου κάνει ενδιαφέρομαι για ένα παλιό λάπτοπ HP.Αλλά η DDR3 δεν είναι σχετικά καινούργια τεχνολογία?(το λάπτοπ είναι του 08-09 νομίζω)

sudo dmidecode --type 17 | grep Speed