Knoxd έγραψε:Εννοείς με κατσαβίδι δοκιμαστικό να δω εαν περνάει ρεύμα ή όχι;
ΟΧΙ! Μην το κάνεις ποτέ αυτό! Ειδικά όταν η μητρική είναι υπό τάση & λειτουργεί! Μπορεί να βραχυκυκλώσεις το slot & να κάνεις ζημιά στη μητρική!
Knoxd έγραψε:Εννοείς με κατσαβίδι δοκιμαστικό να δω εαν περνάει ρεύμα ή όχι;

Knoxd έγραψε:Αυτό που μου είπες για την κάρτα γραφικών εαν είναι sharred δηλαδή, δεν θα το έκανε εξ'αρχής και εννοώ απο το πρώτο κιόλας boot μετά το φορμάτ;;;

koleygr έγραψε:Μάλλον πως δέν είναι shared memory:
δές εδώ.
Knoxd έγραψε:Βέβαια τα προβλήματά του φίλου ξεκίνησαν όταν δεν ολοκλήρωσε ένα update της catalyst.
Knoxd έγραψε:Πως μπορώ να δω εαν είναι sharred η κάρτα γραφικών;;

Learner έγραψε:koleygr έγραψε:Μάλλον πως δέν είναι shared memory:
δές εδώ.Knoxd έγραψε:Βέβαια τα προβλήματά του φίλου ξεκίνησαν όταν δεν ολοκλήρωσε ένα update της catalyst.Knoxd έγραψε:Πως μπορώ να δω εαν είναι sharred η κάρτα γραφικών;;
Δες στο επίσημο site , θα αναφέρει τα χαρακτηριστικά. Επίσης και μέσω του catalyst νομίζω φαίνεται. Sorry αλλά Windows με AMD/ATI κάρτα γραφικών είναι ένας συνδυασμός που δεν είχα ποτέ.

abramis έγραψε:δεν παίζει αυτό με το shared memory που λέτε.
Knoxd έγραψε:Σήμερα λογικά θα δοκιμάσω και το memtest και θα σας πω τι έβγαλε.

Learner έγραψε:abramis έγραψε:δεν παίζει αυτό με το shared memory που λέτε.
Πως το αποκλείεις έτσι ξερά; Τουλάχιστον δώσε κάποια εναλλακτική, δηλαδή για ποιό λόγο «κόβει» περίπου 2GB μνήμης, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα υλικού ;
Επειδή στο δικό σου μηχάνημα δεν συμβαίνει το ίδιο δεν σημαίνει ότι «δεν παίζει» κιόλας.
Το συγκεκριμένο «πρόβλημα» το έχω δει ουκ ολίγες φορές σε Laptop ακόμη και με discrete κάρτα γραφικών που όμως έχει αυτό το χαρακτηριστικό (shared memory). Το χαρακτηριστικό ενεργοποιείται συνήθως μετά την εγκατάσταση των οδηγών της κάρτας γραφικών.