από KiRiLoS » 23 Φεβ 2009, 21:05
Εγω κατα κυριο λογο πιστευω πως ο λογος που δεν τρεχει ο κοσμος κατι διαφορετικο ειναι απλα επειδη δεν γνωριζουν για αυτο.Κατα κυριο λογο οι περισσοτεροι χρηστες δεν ξερουν καν τι ειναι το Linux,τι ειναι η διανομη και εαν υπαρχει γενικα καποια εναλλακτικη των Windows!Απο την αλλη,αυτοι οι λιγοι που ξερουν κατι ψηλα για το τι ειναι,αλλα φυσικα δεν το εχουν στον υπολογιστη τους,εχουν τελειως λαθος αποψεις!(Το Linux ειναι παρα πολυ δυσκολο,δεν ειναι συμβατο με τιποτα,γραφεις απειρες ακαταλαβιστικες εντολες,δεν εχει εφε-ειναι ισα με windows,ΔΕΝ ειναι τσαμπα!,το χρησιμοποιουν 5 hacker και αυτος που το εφτιαξε)
Πλεον το Linux εχει εξεληχθει πολυ σημαντικα και αυτο θα επρεπε να το δειχνουμε οσο περισσοτερο γινεται,ο κοσμος θα επρεπε να αναλογιστει γιατι χρησιμοποιει windows,να καταλαβει πως υπαρχουν πολυ καλες(Εαν οχι καλυτερες!) εναλακτικες λυσεις!Πιστευω πως ειναι παρα πολλοι που επειδη ειναι ευχαριστημενοι με τα Windows δεν μπαινουν καν στον κοπο να ψαξουν κατι αλλο και αυτο συμβαινει γιατι δεν ξερουν τι μπορει να τους προσφερει αυτο το κατι αλλο...Θα επρεπε να γινουν ξεκαθαρα τα προτερηματα του Ανοιχτου Λογισμικου/Linux κτλπα.
Επισης ολοι κρυβονται πισω απο το "Δεν Ξερω απο Linux" λες και ολοι εμεις ξεραμε απο την κοιλια της μανας μας!Πραγματα που εμεις θεωρουμε προτερηματα(Και ειναι!)στο Linux αλλοι δεν τα καταλαβαινουν οπως ατρανταχτο παραδειγμα ειναι η κοινωτητα!Απο οτι εχω καταλαβει το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου(Ακομα και απο αυτων που υποτιθεται πως κατεχουν την τεχνολογια και το ιντερνετ)δεν εχει καταλαβει την δυναμη της κοινωτητας.Οταν ακουνε πως για ενα προβλημα που θα εχουν θα πρεπει να κανουν ενα ποστ στο φορουμ,ειναι σαν να ακουνε "Θα ψαχνεις ωρες στο νετ να βρεις το φορουμ-Οταν θα κανεις ποστ θα σε βριζουν επειδη εισαι τελειως ασχετος-το προβλημα σου δεν θα λυθει ποτε...".Αυτο πρεπει να αλλαξει...Πραγματικα αυτα που πιστευουν παρα πολλα ατομα για το Linux ειναι απλα ανακριβιες που εχουν βγει απο σπασμενα τηλεφωνα μεταξυ χρηστων Linux,Εξυπνακιδων και ανιδεων...Σε αυτην την κατηγορια ημουν και εγω προ λιγου καιρου και γιαυτο μπορω να καταλαβω ποσο λαθος ειναι...Εμενα με τραβηξε το Linux,το δοκιμασα και δεν παω ποτε πισω!Πως θα κανουμε και τους υπολιπους να το δοκιμασουν;
Επισης κατι που παιζει μεγαλο ρολο ειναι κατι την γνωμη μου να καταλαβει ο κοσμος πως η πειρατεια ειναι ασχημο πραγμα,πλεον εχουν αντιστραφει οι ρολοι!Κατεβαζουν καθημερινα απειρα προγραμματα/τραγουδια/ταινιες/σειρες/παιχνιδια και δεν καταλαβαινουν καν οτι αυτο ειναι παρανομο!Let's face it,κανενας δεν ειναι αγιος αλλα εστω μια επιγνοση επι του θεματος θα πιστευα πως πραγματικα ισως εδινε μια ακομα ευκαιρια στο Linux...
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Ελάχιστο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
ubuntu 10.04 x32
IntelCore2Duo 6300 (1.86GHZ,4MB) / 2X1024MB / NVIDIA GeForce 8400 GS (256MB) / HD Audio Controller / 15" Samsung SyncMaster 152v