προβλημα προβολης

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: προβλημα προβολης

Δημοσίευσηαπό h_tsopelas » 12 Ιουν 2009, 13:08

σας ευχαριστω ολουσ για την βοηθεια...απλα την εκανα παλι εξ αρχησ και ειναι οκ τωρα.το εργαλειο που την φτιαχνω ειναι το yahoo page builder και αυτο γιατι δεν εχω καθολου γνωσεις στο να προγραμματισω.θα κοιταξω και τις αλλεσ σελιδες που μου προτηνατε να δω.
www.poihmata.com
αυτη ειναι η σελιδα.με το yahoo εχω μαθει και αν παω καπου αλλου θα πσαχνομαι απο την αρχη και αυτο ειναι το κακο!
την http://www.paraponiaris.org/ που μου ειπατε να δω απο που το εστεισε το παιδι?να ψαχτω λιγακι με το ολο θεμα. ευχαριστω πολυ!
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Χάλια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 18.04 X64
Προδιαγραφές ⇛ AMD RYZEN 2700X │TRANSCEND NVME M.2 128GB | CORSAIR LPX 16GB DDR4 2933MHZ │ SAPPHIRE RX 550 2GB GDDR5 │ASROCK B450 PRO4 │ 5.1 AUDIO │ LG 24MK400H-B
h_tsopelas
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Re: προβλημα προβολης

Δημοσίευσηαπό ilpara » 13 Ιουν 2009, 11:22

h_tsopelas έγραψε:την http://www.paraponiaris.org/ που μου ειπατε να δω απο που το εστεισε το παιδι?να ψαχτω λιγακι με το ολο θεμα. ευχαριστω πολυ!

drupal
βρήκα χρήσιμα τα Drupal 6 - Ultimate Community Site Guide.pdf και ιδίως Building powerful and robust websites with Drupal 6.pdf
...και εγώ ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να σηκώσω κάτι σοβαρό, ακόμα στο pc μου τα έχω...
ακόμη υπάρχει και οδηγός για εγκατάσταση drupal στο φόρουμ αλλά θέλει μικροαλλαγές γιατί έχουν βγει νέα versions των πακέτων
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας