@linuxman:
Γιατι τα προβληματα του ubuntu ειναι αλλο πραγμα; Οταν τα windows εχουν προβλημα (αναφερομαι στα προβληματα του ιδιου του λειτουργικου, οπως bugs, και οχι στην πολιτικη της MS) τα βριζουμε, οταν το ubuntu εχει προβλημα ολα καλα, λυνεται.
Μου λες οτι σε ολα σου τα pc εχεις linux. Πραγματικα μαγκια σου (χωρις ειρωνια). Αλλα κοιτα, οταν ειναι να παρω desktop θα βαλω ubuntu γιατι δεν βλεπω τον λογο να δωσω τοσα λεφτα για windows. Οταν ειναι να παρω laptop ομως, οπου τα windows ερχονται μαζι θελεις δεν θελεις, εκει δεν θα βγαλω τα vista εφοσον και κανουν την δουλεια τους. Ναι, συμφωνω οτι ειναι απαραδεκτο να σου τα δινουν με το ζορι, αλλα απο την στιγμη που τα πληρωνω και με εξηπηρετουν δεν θα τα πεταξω επειδη ειμαι linuxας.
@nikosal και @headless:
Δυο ατομα που με καταλαβαν.
@medigeek:
Σιγουρα ο καθενας πιτευει ο,τι θελει και λεει την αποψη του ελευθερα. Απλως εχω βαρεθει να διαβαζω συνεχεια την ιδια αποψη (ασχετα αν συμφωνω με αυτην ή διαφωνω).
ftso έγραψε:
DONE
Thanks!
ftso έγραψε:
Γιατί όχι? Φυσικά αν ήξερα να απαντήσω και στο πρόβλημά του θα το έκανα.
Αφού δεν ήξερα όμως του έκανα μια παρουσίαση του ubuntu μιας και δεν ήξερε καν τι είναι?
Εγω ειχα καταλαβει οτι ηξερε τι ειναι το ubuntu, αφου ειπε οτι σκεφτοταν να το βαλει.
ftso έγραψε:
Τώρα για το θέμα...
Και εγώ έχω μια αρνητική στάση απέναντι στην M$ και είναι ένας απο τους λόγους που δεν χρησιμοποιώ windows.
Οι περιορισμοί και οι πολιτικές που εφαρμόζει είναι ο κυριότερος λόγος αυτής της αρνητικής στάσης, ειδικά όταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτές.
Μαζι σου!
ftso έγραψε:
3 σημεία που θα πρέπει να δείξουμε προσοχή είναι:
-Δεν θα κερδίσουμε κανέναν με τακτικές: AOY AOY AOY LINUX LINUX LINUX $%^$%^$&%^*&% WINDOWS
(παραθέτεις στοιχεία και συγκρίνεις τα δυο-τρία ΛΣ)
-Χρησιμοποιούμε linux γιατί είναι αυτό που θέλουμε καθώς εμείς το αναπτύσσουμε. Τι κάνουν οι άλλοι δεν μας νοιάζει εφόσον δεν μας ενοχλούν!
(Αυτήν είναι η στάση συνήθως των BSBάδων και πραγματικά respect απο μένα)
Respect και απο μενα στους BSBαδες. Οντως δεν πρεπει να μας νοιαζει τι κανουν οι αλλοι εφοσον δεν μας ενοχλουν. Πολλες φορες, ομως, εχω την αισθηση οτι παμε να επιβαλλουμε σε καποιον να βαλει linux λεγοντας του συνεχεια ποσο καλο ειναι κ.τ.λ. και ποσο ασχημα ειναι τα windows. Αισθανομαι οτι μερικες φορες πριζουμε τους χρηστες windows να βαλουν/δοκιμασουν το linux. Δεν ηρθε ποτε κανενας χρηστης windows να μας πει να βγαλουμε το ubuntu μας και να βαλουμε vista.