Αν εισαι σε καμμια "καλη" γειτονια με γνωστους κτλ... αντε να το αφισεις ανοιχτο, αλλα αμα εισαι σε κανα κεντρικο δρομο η σε καμμια πολυκατοικια με πολλους "συγκατοικους", που να ξερεις τι καρυδιας καρυδι ειναι ο καθενας? οπως ειπε και ο linuxman οτι και να κανει ο αλλος, η δικια σου IP θα φενεται...
...επιπλεον αν δεν κανω λαθος, οταν κανεις νεο συμβολαιο για συνδεση ADSL υπαρχει καποιος ορος, ο οποιος τονιζει οτι οι υπηρεσιες που σου προσφερονται ειναι ΜΟΝΟ για εσενα... οποτε αν στην πορεια αποδειχτει το αντιθετο θα υπαρχουν συνεπειες. Καμμια εταιρια δεν συμφερει να πουλα ενα πακετο και να το χρησιμοποιουν 10...
Για μενα παντος, κλειστο με password, με MAC filter, χωρις BBSD broadcasting και συχνη αλλαγη του password.
Off topic:
Και κατι αλλο... με το θεμα της ακτινοβολιας... τι γινεται? Εχω ενα βρεφος και για δικους μου λογους το router μου το χρησιμοποιω μονο ενσυρματα... ελα ομως που στη γειτονια εχω αλλους 10 που τα εχουν ανοιχτα... Τοσες ακτινοβολιες υπαρχουν (κινητα, ραδιοφωνο, τηλεοραση, φουρνοι μικροκυματων κτλ) γιατι να εχω και αυτες???
Θα πειτε οτι "μπορει" να μην πειραζουν, δεν εχει αποδειχτει τιποτα κτλ... Εγω θα σας πω, οτι "φυλαγε τα ρουχα σου, να εχεις τα μισα" και ειδικα οταν εχεις να κανει με μωρα/παιδια καλυτερα να φυλαγεσε...