Προβλημα με aircrack-backtrack

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Προβλημα με aircrack-backtrack

Δημοσίευσηαπό vladx » 04 Οκτ 2009, 09:10

ειναι μια RTL8187L ενσωματωμενη σε λαπτοπ. Αυτο ξερω μονο. απλα πρεπει να ειναι με συνδεση usb...
Γινεται να μπορω να κανω injection κανονικα αλλα να εχω προβλημα μονο με το shared key authentication?
Η αλλη καρτα μου κανει για τη δουλεια (ενα usb linksys wusb54gc)?
Ευχαριστω...

* Ευχαριστω για τα πμ αλλα δεν εχω βγαλει ακρη με το ψαξιμο. εχω ψαξει σε διαφορα φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι κατατοπιστικο.
Και στο φορουμ του remoit exploit και στου aircrack-ng και στο google. Το προβλημα μου ειναι πολυ συγκεκριμενο (WEP-SKA). Δεν δημιουργηται το xor.
Μονο μια συζητηση βρηκα σχετικα και εκει παλι δεν ειχε βγει συμπερασμα. Ελπιζω καποιος να μπορει να με βοηθησει.
Και συγνωμμη αν γινομαι κουραστικος... :(
Γνωση Linux: Μετρια|| Προγραμματισμος: Καλή|| Λειτουργικο: Ubuntu 12.04 - Windows 7 ||
Desktop || CPU : Intel Core2Quad Q9550 @ 2.83GHz || Ram: 4.00 GB DDR3 || Καρτα Γραφκων : GeForce GTX460
Become a Programmer, Motherfucker
Άβαταρ μέλους
vladx
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό TEIKOZANIS » 29 Νοέμ 2010, 00:35

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω....

Χρησιμοποιω το backtrack 4 R2 και εχω καρτα broadcom.Ακολουθω το tutorial αυτο http://lifehacker.com/5305094/how-to-crack-a-wi+fi-networks-wep-password-with-backtrack και προσπαθω να βρω το key για να συνδεθω στο δικο μου δικτυο.
Προσεξα στο βιντεο και στην προ-τελευταια εντολη οτι συλλεγει εναν αριθμο μικρο απο beacons αλλα τα #data ειναι αρκετα ( >10000 ).Στην δικη μου καρτα εχω περιπου 10000 beacon αλλα μονο 150 data.....Τι μπορει να φταιει για την καθυστερηση αυτη ?
( εβαλα το pc και διπλα στο router αλλα δεν αλλαξε κατι.... )

Σε οτι αφορα την "κινηση" στο δικτυο πως θα την δημιουργησω εγω απο την στιγμη που εχω 1 laptop ?
TEIKOZANIS

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 29 Νοέμ 2010, 01:57

Για να μπορείτε να σπάσετε ένα ρούτερ θα πρέπει πρώτα να μάθετε βασικές έννοιες προγραμματισμού, όχι απαραίτητα αλλά χρειάζονται και αυτές.
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται τι είναι οι proxy servers και σε τι χρησιμεύουν.
Και πως κρύβουμε ή βλέπουμε την MAC address.
Αυτά για αρχή μόνο.
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 29 Νοέμ 2010, 02:50

xaris2335 έγραψε:Για να μπορείτε να σπάσετε ένα ρούτερ θα πρέπει πρώτα να μάθετε βασικές έννοιες προγραμματισμού

Μάλλον εννοείς AP. Άλλο το router άλλο το AP. Όσο αναφορά το AP δεν χρειάζονται καθόλου γνώσεις προγραμματισμού αλλά γνώσεις περί ασύρματων δικτύων και ασφάλειας αυτών.

xaris2335 έγραψε:Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται τι είναι οι proxy servers και σε τι χρησιμεύουν.

Δεν βλέπω κάποια χρησιμότητα στο θέμα.

xaris2335 έγραψε:Και πως κρύβουμε ή βλέπουμε την MAC address.

Δεν γίνετε να την κρύψεις αλλά να την αλλάξεις με μια fake.

TEIKOZANIS έγραψε:
Σε οτι αφορα την "κινηση" στο δικτυο πως θα την δημιουργησω εγω απο την στιγμη που εχω 1 laptop ?

injection

Το θέμα παίζει να έχει το μεγαλύτερο documentation που υπάρχει στο διαδίκτυο και αφορά το linux.
Οπότε αν θέλετε να κάνετε πειραματισμούς με αυτό το αντικείμενο μάθετε πρώτα να ψάχνετε και να διαβάζετε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό TEIKOZANIS » 29 Νοέμ 2010, 03:10

Σεβαστα ολα αυτα αλλα απο την στιγμη που υπαρχουν ετοιμες εντολες στο site του backtrack θα πρεπει να γινεις ενας πραγματικος γνωστης του αντικειμενου περνωντας πολλες ωρες μπροστα στο pc σου για να σπασεις ενα wpa ? Ας ειμαστε λιγακι σοβαροι.

Απο την αλλη επειδη σε αυτα τα θεματα εισαι λιγο ανυπομονος και θελεις να βρεις την λυση αμεσα δεν μπορεις να κατσεις και να διαβασεις τοσα και τοσα για να βρεις την λυση.Πρωτα νομιζω απλα βρισκεις ενα κωδικο ( συμφωνα με τα mini tutorials ) και μετα ψαχνεις να βρεις τι κανει η καθε εντολη ξεχωριστα , πως λειτουργει το aircrack κ.τ.λ!

Κανενας μα κανενας δεν ξεκινησε να μαθαινει ολα οσα χρειαζονται και μετα τα εφαρμοσε στην πραξη αλλα μαλλον το αναποδο εγινε καθως βρηκε κατι στο internet το δοκιμασε , του βγηκε και συνεχισε.

Αν μπορειτε να δωσετε λυση θα το εκτιμουσα και πιστευω πως βοηθαει τον καθενα αυτο γιατι τον κραταει η περιεργεια κοντα στο αντικειμενο.
TEIKOZANIS

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό the_eye » 29 Νοέμ 2010, 03:44

Ελπίζω να μην έμαθες και οδήγηση με τον ίδιο τρόπο !
Όσο λιγότερο κλειστό λογισμικό έχεις, τόσα λιγότερα προβλήματα.
1 Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι PHP, MySQL ┃ Αγγλικά: Καλά
2 Ubuntu 24.04.2
3 Intel Core i5-6500 CPU @ 3.20GHz ‖ RAM 7836 MiB ‖ Gigabyte B150M-HD3 DDR3-CF - Gigabyte B150M-HD3 DDR3
4 Intel HD Graphics 530 [8086:1912] {i915}
5 enp1s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Άβαταρ μέλους
the_eye
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Launchpad: ntoulasd
IRC: the_eye_
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 29 Νοέμ 2010, 03:47

ftso έγραψε:Οπότε αν θέλετε να κάνετε πειραματισμούς με αυτό το αντικείμενο μάθετε πρώτα να ψάχνετε και να διαβάζετε καλύτερα.

φίσκα είναι το google !!! έχει ξεχυλήσει.... ;)
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό TEIKOZANIS » 29 Νοέμ 2010, 03:50

the_eye έγραψε:Ελπίζω να μην έμαθες και οδήγηση με τον ίδιο τρόπο !

Γεμισε ο τοπος....Τιποτα πιο σοβαρο εχεις να πεις ?
TEIKOZANIS

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 29 Νοέμ 2010, 03:54

TEIKOZANIS έγραψε:Αν μπορειτε να δωσετε λυση θα το εκτιμουσα και πιστευω πως βοηθαει τον καθενα αυτο γιατι τον κραταει η περιεργεια κοντα στο αντικειμενο.

Και πιστευεις, ή εχεις δει καπου εδω μεσα στο forum να δινονται λυσεις για το πως να σπασεις κωδικους, πως να μπεις στον Η/Υ καποιου, κλπ. ??
Και μην μου δωσεις την απαντηση, "θελω να σπασω το δικο μου ασυρματο για να μαθω", γιατι θα σου απαντησω,
αφου γνωριζεις τον κωδικο σου, γιατι να μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια, που ειναι και αρκετα χρονοβορα, να σπασεις για να μαθεις τον κωδικο σου?

Ο λογος που εχει δημιουργηθει το Linux και το Ελευθερο λογισμικο δεν ειναι αυτος,
ισα-ισα ο ακριβως αντιθετος, δηλαδη, να σου παρεχει την ασφαλεια για να μην μπορεσει καποιος να σου κανει κατι τετοιο!

Αν υπαρχει διαφορετικος λογος χρησης του Linux, τοτε μαλλον αυτος που το χρησιμοποιει εχει ξεκινησει λαθος,
και πρεπει να μαθει τα βασικα! Πολλες πληροφοριες μπορεις να βρεις στα παρακατω link
http://el.wikipedia.org/wiki/Linux
http://earthlab.uoi.gr/indy/hacker-howto-gr/
http://www.gnu.org/philosophy/free-sw.el.html
Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080
Desktop 2: Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangoli i386
AMD Athlon 64 X2 5800+ │ 1024Mb │ nForce 7600 256MB (onboard) | 1024 x 768
Laptop : Sony Vaio VGN-N11m : Ubuntu 14.04Lts Trusty Tahr i386 (Mate desktop)

*Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες
*Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Launchpad: vagrale
IRC: vagrale13
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό TEIKOZANIS » 29 Νοέμ 2010, 04:03

vagrale13 έγραψε:Και πιστευεις, ή εχεις δει καπου εδω μεσα στο forum να δινονται λυσεις για το πως να σπασεις κωδικους, πως να μπεις στον Η/Υ καποιου, κλπ. ??

vagrale13 εχεις χρησιμοποιησει οποιαδηποτε εκδοση του Backtrack ?
( χωρις διαθεση "κοντρας" )
TEIKOZANIS

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας