sean έγραψε:αυτα γινονται μονο στο εξωτερικο...στην βραζιλια πχ ολοι οι υπολογιστες στα σχολεια εχουν linux
Off topic:
Αυτο περι Βραζιλιας μου ακουγετε σαν το μυθο οτι............ οι καλυτεροι hacker ειναι Βραζιλιανοι!!
sean έγραψε:αυτα γινονται μονο στο εξωτερικο...στην βραζιλια πχ ολοι οι υπολογιστες στα σχολεια εχουν linux

spyroskaftanis έγραψε:Τι λέτε ρε παιδιά; Eδώ γίνονται κοσμοιστορικές αλλαγές και εσείς δεν το έχετε καταλάβει ακόμα. Τα netboοk που θα δώσουν στα πρωτάκια (μαζί και στον αδελφό μου) θα έχουν εγγατεστημένα εκτός από τα xp και LINUX! Είχα την εντύπωση ότι το γνωρίζατε. θα είναι σε μερικά τα edubuntu σε μερικά το ubuntu netbook remix και σε άλλα τα xandros.
δείτε εδώ: viewtopic.php?f=27&t=5998&p=59065&hilit=+%CE%93%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85#p59065
και εδώ τα διαθέσιμα netbooks. Aν δέιτε τα χαρακτηριστικά τους λένε και Linux. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... tbooks.htm![]()

έγραψε:Αυτο περι Βραζιλιας μου ακουγετε σαν το μυθο οτι............ οι καλυτεροι hacker ειναι Βραζιλιανοι!!![]()
![]()

sean έγραψε:έγραψε:Αυτο περι Βραζιλιας μου ακουγετε σαν το μυθο οτι............ οι καλυτεροι hacker ειναι Βραζιλιανοι!!![]()
![]()
Off topic:
ποιος ειπε οτι ειναι μυθος![]()
![]()
![]()

έγραψε:
Off topic:
οι καλύτεροι Έλληνες είναι![]()