Εμα το πληρώνετε, θέλετε να δουλεύει κιόλας, υπερβολικούς σας βρίσκω ...

MakisM1 έγραψε:Το μαυρο βεβαια... ταιριαζει καλυτερα σαν οθονη θανατου...![]()
Ειναι πιο... πενθιμο...![]()
Φιλικα
ΜακηςΜ

έγραψε:Νέα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)
Παρακαλώ θέματα που δεν αφορούν το ελ/λακ, το λίνουξ και το ubuntu να ξεκινούν στο TIMEOUT.
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ftso έγραψε:έγραψε:Νέα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)Παρακαλώ θέματα που δεν αφορούν το ελ/λακ, το λίνουξ και το ubuntu να ξεκινούν στο TIMEOUT.

tolis_01 έγραψε:Ξέρω πάντως άτομα που έχουν κάνει όλα τα updates και δεν έχουν πρόβλημα

Apopas έγραψε:
Επίσης, είναι αλήθεια ότι η εταιρεία που δημοσίευσε πρώτη το πρόβλημα παραδέχθηκε ότι δεν ευθύνονται οι αναβαθμίσεις της MS αλλά κακόβουλο λογισμικό. Είτε είναι αλήθεια είτε ψέμματα δεν κάνει διαφορά μια και στην πρώτη περίπτωση φταίει η MS ενώ στη δεύτερη τα ίδια τα windows, που είναι το ίδιο πράγμα στην τελική.

tolis_01 έγραψε:Έχει διαφορά. Στην περίπτωση του κακόβουλου λογισμικού φταίει ο χρήστης. Είναι σαν να σπάσω εγώ το ubuntu μου και να πω πως είναι χάλια διανομή