Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Σεπ 2011, 21:02

s.dalas έγραψε:
Star_Light έγραψε:Δεν εργαζομαι αυτη τη στιγμη. Ψαχνομαι.
Ειλικρινά σου εύχομαι να μην ψάχνεσαι για πολύ καιρό ακόμη.
Star_Light έγραψε:Ασχετα με αυτο παντως δεν νομιζω οτι τα πραγματα ειναι τοσο τραγικα
οσο τα παρουσιαζουν καποιοι καποιες φορες.
Εδώ θα μου επιτρέψεις όπως εκφράζεις και διαβάζουμε όλοι τη γνώμη σου, άσχετα αν συμφωνούμε και αν όχι, να εκφράσω και εγώ τη δική μου και εγώ όπως και εσύ δε χαιδεύω αυτιά - είναι και η δουλειά μου τέτοια που δεν επιτρέπει χαιδολογέματα.
Δε νομίζω οτι είναι "άσχετο". Καθόλου άσχετο νομίζω γιατί έχω μάθει κάτι που ισχύει εδώ και πάααρα πολλά χρόνια. "έξω απο το χορό πολλά τραγούδια λένε". Μπες στο χορό και μετά τραγούδα και εσύ.
Η κλάψα που αναφέρεις δεν είναι άδικη. Εδώ μιλάμε για πλειοψηφίες και όχι για εξαιρέσεις. Ναι υπάρχουν και αυτοί που τα ξύνουν και δεν ψάχνονται και κλαίγονται. Αυτός που έχει 4 παιδιά και τον πετάξανε έξω γιατί το budget της εταιρείας μειώθηκε τι είναι? κλάψα? Η κλάψα προέρχεται απο την αδικία. Και για να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα επειδή στάθηκες και σχολίασες το παράδειγμα της γνωστής του logari81. Η χ και ψ φαρμακευτική εταιρεία που προέβηκαν σε μαζικές απολύσεις 150 και 300 ατόμων αντίστοιχα... μη μου πεις οτι έφταιγαν όλοι αυτοί όπως η φίλη του logari81. η πραγματικότητα είναι σκληρή και η αγορά εργασίας πάρα πολύ άδικη. εκεί είναι η κλάψα. γιατί πλέον τα μεροκάματα δεν είναι ουτε 5€ την ωρα όπως είπες...

Φιλικά,
Στέλιος Ν.

Δεν ειμαι εξω απο τον χορο γιατι εχω δουλεψει σε αρκετες δουλειες στην ζωη μου
απλα τωρα δεν δουλευω. Και δεν θα μεινω για πολυ καιρο ετσι αν κινηθω σωστα.
Εμενα η ενσταση μου συνεχιζει να υφισταται απο την στιγμη που μου λενε οτι τα βιντεο
που αναρτω ειναι ΠΛΑΣΤΑ και ΟΥΤΟΠΙΚΑ και τα δικα τους παραδειγματα εγω γιατι να τα πιστεψω αμα το παμε ετσι
εχω καποιο λογο να το κανω? Μπορεις να αποδειξεις οτι το βιντεο που εβαλα ειναι πλαστο? Και ουτοπικο?
Γιατι λες οτι εγω εβαλα πλαστο βιντεο ενω τα δικα σας πρεπει εγω να τα πιστεψω...

Αυτο δεν ειναι λογικη .
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 30 Σεπ 2011, 21:06

δε σχολίασα καθόλου το βίντεο σου αν δεν κανω λάθος. κάνω? πήρα θέση? εγώ το δέχομαι. εσύ δέχεσαι οτι δε φταίνε και οι 300 που απελυσε μια εταιρεία? γιατί για αυτό δεν πήρες καμία απολύτως θέση...
...Open minds using open source...
Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω | Προγραμματισμός: Πολύ λίγα | Αγγλικά: οφ κορς
Desktop -> Dual Core 2.5GHz, 5Gb of Ram, 640Gb HD, Nvidia 9500GT + Ubuntu 13.10 = Life is simple...
Notebook -> 10.04 dual boot Win 7 σε lenovo ideapad U350
;) Οδηγός προς Νεοεισερχομένους ;) Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες ;) http://UbuntuForums.org ;)
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 30 Σεπ 2011, 21:12

Επίσης γιατί να κάνει λογαριασμό κάποιος στο μεγαλύτερο ρουφιανο όλων των υπηρεσιών και εταιριών? για το facebook μιλάω ναι. γιατι σου κακοφαίνεται και λες ποιος ειναι ο αλλος επειδή δε θέλει να κανει λογαριασμό?? γιατί τον κρίνεις? επίσης απότομα έχεις γράψει απλά κανεις δε σου εκανε την αναλογη παρατήρηση για να μην έχουμε εντάσεις. μην το χοντραίνεις λοιπόν σε παρακαλώ.
Desktop -> Dual Core 2.5GHz, 5Gb of Ram, 640Gb HD, Nvidia 9500GT + Ubuntu 13.10 = Life is simple...
;) Οδηγός προς Νεοεισερχομένους ;) Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες ;) http://UbuntuForums.org ;)
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Σεπ 2011, 21:16

s.dalas έγραψε:δε σχολίασα καθόλου το βίντεο σου αν δεν κανω λάθος. κάνω? πήρα θέση? εγώ το δέχομαι. εσύ δέχεσαι οτι δε φταίνε και οι 300 που απελυσε μια εταιρεία? γιατί για αυτό δεν πήρες καμία απολύτως θέση...

Ναι το δεχομαι οτι δεν φταινε και οι 300 αμα απολυθηκαν ολοι μαζι.
Αλλα οπως βλεπεις εχω ερθει εδω να κανω μια πολιτισμενη συζητηση
παραθετω ενα βιντεο ο ενας μου λεει οτι ειναι ουτοπικο ετσι? Ο αλλος λεει οτι ειμαι στον κοσμο μου και αποχωρει απο την κουβεντα τελειως ο αλλος λεει να του βρω εγω
τον τροπο να δει το ΚΩΛΟΒΙΝΤΕΟ επειδη ειναι λορδος και δεν δεχεται να κανει προφιλ (αν και αμφιβαλλω αμα θες προφιλ για να δεις ενα απλο βιντεο που δεν βρισκεται στην σελιδα του φεησμπουκ αλλα σε αλλο σαιτ)...

αυτες τωρα ειναι συμπεριφορες φιλε μου?
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Σεπ 2011, 21:18

s.dalas έγραψε:Επίσης γιατί να κάνει λογαριασμό κάποιος στο μεγαλύτερο ρουφιανο όλων των υπηρεσιών και εταιριών? για το facebook μιλάω ναι. γιατι σου κακοφαίνεται και λες ποιος ειναι ο αλλος επειδή δε θέλει να κανει λογαριασμό?? γιατί τον κρίνεις? επίσης απότομα έχεις γράψει απλά κανεις δε σου εκανε την αναλογη παρατήρηση για να μην έχουμε εντάσεις. μην το χοντραίνεις λοιπόν σε παρακαλώ.

Παραθεσε μου το σημειο στο οποιο ημουν ειδικα αποτομος και οχι γενικευμενα.
Ειδικα σε ενα συγκεκριμενο ατομο αν μπορεις.
Αν κρινατε πως χρειαζοταν παρατηρηση και δεν μου την κανατε κακως.
Δεν παρεξηγιεμαι ουτε θα παθω κατι αμα μου την πεις οταν εχω αδικο.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 30 Σεπ 2011, 21:26

Star_Light έγραψε:Στο μεταξυ αραξε λιγο δεν εισαι ο μοναδικος που δουλεψε απο τα 10 του. Ετσι δεν ειναι?
αυτο το ειπες στο logari81.
Star_Light έγραψε:οκ? Οποιος διαφωνει και ειναι απολυτος . Ας μην απαντησει. Γιατι διαφωνει με την λογικη και οχι μαζι μου.
και αυτο γενικά σωστά?

Στο δεύτερο θα μπορούσες να είχες άνετα μια απάντηση του στυλ "άραξε ρε μεγάλε. ποιος είσαι εσυ που θα κρίνεις ποιος θα μιλήσει και ποιος όχι?" δεν έγινε για να μην έχουμε εντάσεις.

Εν πάσει περιπτώση θεωρώ οτι και στον fkol k4 ήσουν υπερβολικός.

Υπάρχει πάντως μεγάλη ένταση και το θέμα έχει βγει εντελώς offtopic και καλό θα ήταν να ρίξουμε τους τόνους όλοι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να χαλαστούμε και θα κλειδωθεί.

Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Σεπ 2011, 21:37

Ναι το ειπα αυτο στον logari8 και θα μπορουσε να μου κανει εξηγηση οτι δεν γουσταρει
να του μιλανε ετσι... (Αυτο βεβαια του το ειπα ΑΦΟΟΟΤΟΥ μου ειπε οτι ειμαι στον κοσμο μου και ειχε μια μικρη δοση ειρωνιας)
οταν εισαι ειρωνικος και ο αλλος θα γινει αποτομος ή θα στο κρατησει εγω δεν το κραταω και προτιμω να του την πω στα ισια.
Αν προσβαλλεται και δεν απανταει και την κανει... τι να σου πω ρε συ συναδελφε.. ο ιδιος μου ειπε οτι ειμαι στον κοσμο μου
αν θελει να παιξουμε με ειρωνιες θα πρεπει να μαθει και να τις δεχεται ετσι δεν ειναι? Κανω λαθος?

Επισης ναι οποιος ειναι απολυτος να μην απαντησει γιατι οταν εισαι απολυτος εχεις εδραιωσει μια Α ιδεολογια (μεχρι να φαει ενα καλο χαστουκι αν ειναι λαθος και να την αλλαξει) και δεν δεχεται τιποτα αρα ποιο το νοημα να συζητησουμε ας μεινει στις ιδεες του και οκ. Επιτηδες το ειπα αυτο για να σπασει η ενταση και να μην δημιουργηθει.

Δεν ημουν καθολου υπερβολικος. Δεν με ξερει για να γραφει ετσι , δεν με εχει βοηθησει ποτε , δεν τον εχω βοηθησει ποτε
δεν εχω λογο να ανεχτω το παραμικρο απο την παρτη του οπως και εκεινος. Απο ατομα που με εχουν βοηθησει και ειναι φιλοι μου δεχομαι και την ειρωνια και την πλακα και τα παντα αλλα οχι απο καποιον που ειναι αγνωστος .
Τελευταία επεξεργασία από Star_Light και 30 Σεπ 2011, 21:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 30 Σεπ 2011, 21:38

έγραψε:Ένα μήνα μετά έκανε τις πρώτες του τρεις συνεντεύξεις μέσω Skype. Τα πήγε πολύ καλά και έτσι η εταιρία του ζήτησε να «πεταχτεί» μέχρι τις ΗΠΑ για τις υπόλοιπες πέντε συνεντεύξεις που ακολούθησαν με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Θέλω να τονίσω εδώ τη σημασία των συνεντεύξεων και του λόγου γενικότερα

Ο άνθρωπος αυτός πέρασε από 8 συνεντεύξεις
νομίζετε ότι σε όλες τις συνεντεύξεις αυτές εξέτασαν τον βαθμό πτυχίου και τα υπόλοιπα τυπικά προσόντα;

τον ξεψάχνισαν για να δουν αν πληρεί τις προυποθέσεις της εταιρείας έξω από την επαγγελματική κατάρτιση,
όπως συνεργασία, ευελιξία κλπ

αυτά κρίνονται από τον "λόγο"

Ο νοών νοείτω.......

α και η πρόβλεψη είναι 26.% ανεργία για το 2012 http://www.skai.gr/news/finance/article/181596/savvas-robolis-sto-26-i-anergia-to-2012-/

Φιλικά
Θανάσης Π.
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό s.dalas » 30 Σεπ 2011, 21:43

συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι σε πειραξε. το οτι δε θέλει να κάνει λογαριασμο στο facebook? για μενα καλα κανει.

τελοσπάντων. οσο αφορά το ποιος είναι απόλυτος δηλαδή εσύ με αυτό τι είσαι?
Star_Light έγραψε:... δουλειες υπαρχουν... τα παντα υπαρχουν..
το εχεις πει αρκετες φορες...

Αν θέλετε να παραμείνουμε στο θέμα ομως και να μη προχωρήσουμε στο ποιος είπε τι.
Άβαταρ μέλους
s.dalas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 30 Σεπ 2011, 21:52

s.dalas έγραψε:συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι σε πειραξε. το οτι δε θέλει να κάνει λογαριασμο στο facebook? για μενα καλα κανει.

τελοσπάντων. οσο αφορά το ποιος είναι απόλυτος δηλαδή εσύ με αυτό τι είσαι?
Star_Light έγραψε:... δουλειες υπαρχουν... τα παντα υπαρχουν..
το εχεις πει αρκετες φορες...

Αν θέλετε να παραμείνουμε στο θέμα ομως και να μη προχωρήσουμε στο ποιος είπε τι.

Εγω ειμαι απολυτος προς την σωστη πλευρα ομως. Τελοςπαντων κοιταξε φιλε
αστο , χεστο. Δεν περιμενα απο καποιον να παρει θεση απλα τις παρατηρησεις θα τις κανεις και στον αλλον . Εδω πριν 3-4 μηνες επειδη αποκαλεσα
μια γυναικα γκομενα βγηκε ενας τυπος (θιχτηκε ο ανθρωπος πρωτη φορα την ακουγε την λεξη) και με αποκαλεσε ξεφτιλισμενο και ουτε ενας
απο εσας δεν πηρε θεση και καθεσαι και αναρωτιεσαι τωρα τι με πειραξε στον αλλον? Εδω τοτε που ο αλλος με εβρισε και με προσβαλλε φανερα κανεις απο εσας δεν βγηκε να του πει 2-3 κουβεντες . Τι να σου κανω που δεν το συνεχισα τοτε... σεβαστηκα εσας εδω μεσα και οχι μονο σεβαστηκα αλλα ζητησα και συγγνωμη απο ολη την κοινοτητα. Ειναι η 2η φορα που γινεται ομως αυτο το πραγμα και εχω αρχισει και σκαλωνω.

Στο μεταξυ για να δεις οτι τον καλυπτεις... για να δεις αυτο εδω το πραγμα
(σορρυ το ΚΩΛΟΒΙΝΤΕΟ εννοουσα)

http://www.pameekso.gr/ta-vasika-ergaleia

χρειαζεσαι προφιλ στο φεησμπουκ?

απαντησε μου αν μπορεις.
Τελευταία επεξεργασία από Star_Light και 30 Σεπ 2011, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας