s.dalas έγραψε:Ειλικρινά σου εύχομαι να μην ψάχνεσαι για πολύ καιρό ακόμη.Star_Light έγραψε:Δεν εργαζομαι αυτη τη στιγμη. Ψαχνομαι.Εδώ θα μου επιτρέψεις όπως εκφράζεις και διαβάζουμε όλοι τη γνώμη σου, άσχετα αν συμφωνούμε και αν όχι, να εκφράσω και εγώ τη δική μου και εγώ όπως και εσύ δε χαιδεύω αυτιά - είναι και η δουλειά μου τέτοια που δεν επιτρέπει χαιδολογέματα.Star_Light έγραψε:Ασχετα με αυτο παντως δεν νομιζω οτι τα πραγματα ειναι τοσο τραγικα
οσο τα παρουσιαζουν καποιοι καποιες φορες.
Δε νομίζω οτι είναι "άσχετο". Καθόλου άσχετο νομίζω γιατί έχω μάθει κάτι που ισχύει εδώ και πάααρα πολλά χρόνια. "έξω απο το χορό πολλά τραγούδια λένε". Μπες στο χορό και μετά τραγούδα και εσύ.
Η κλάψα που αναφέρεις δεν είναι άδικη. Εδώ μιλάμε για πλειοψηφίες και όχι για εξαιρέσεις. Ναι υπάρχουν και αυτοί που τα ξύνουν και δεν ψάχνονται και κλαίγονται. Αυτός που έχει 4 παιδιά και τον πετάξανε έξω γιατί το budget της εταιρείας μειώθηκε τι είναι? κλάψα? Η κλάψα προέρχεται απο την αδικία. Και για να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα επειδή στάθηκες και σχολίασες το παράδειγμα της γνωστής του logari81. Η χ και ψ φαρμακευτική εταιρεία που προέβηκαν σε μαζικές απολύσεις 150 και 300 ατόμων αντίστοιχα... μη μου πεις οτι έφταιγαν όλοι αυτοί όπως η φίλη του logari81. η πραγματικότητα είναι σκληρή και η αγορά εργασίας πάρα πολύ άδικη. εκεί είναι η κλάψα. γιατί πλέον τα μεροκάματα δεν είναι ουτε 5€ την ωρα όπως είπες...
Φιλικά,
Στέλιος Ν.
Δεν ειμαι εξω απο τον χορο γιατι εχω δουλεψει σε αρκετες δουλειες στην ζωη μου
απλα τωρα δεν δουλευω. Και δεν θα μεινω για πολυ καιρο ετσι αν κινηθω σωστα.
Εμενα η ενσταση μου συνεχιζει να υφισταται απο την στιγμη που μου λενε οτι τα βιντεο
που αναρτω ειναι ΠΛΑΣΤΑ και ΟΥΤΟΠΙΚΑ και τα δικα τους παραδειγματα εγω γιατι να τα πιστεψω αμα το παμε ετσι
εχω καποιο λογο να το κανω? Μπορεις να αποδειξεις οτι το βιντεο που εβαλα ειναι πλαστο? Και ουτοπικο?
Γιατι λες οτι εγω εβαλα πλαστο βιντεο ενω τα δικα σας πρεπει εγω να τα πιστεψω...
Αυτο δεν ειναι λογικη .