linuxman έγραψε:KiRiLoS έγραψε:Ακομα δεν εχω κανει την πληρη αλλαγη!
Αυτες τις μερες προγραμματιζω το Format και το Ubuntu Ως Αρχικο μου συστημα...
Τωρα θα περασω και Windows καθαρα και μονο για ipod(Δεν μου αρεσει οπως γινονται τα πραγματα μεσω linux σε αυτο το θεμα),Videora ipod Video Conventer(κανει αυτo που λεει) και για ConvertXtoDvd(Ισως να υπαρχει καποιο αντιστοιχο για linux)
Μια ερωτηση που μου ειρθε μολις τωρα,με Virtual machine θα κανω την δουλεια μου αραγε;Εχω δυσταγμους καθως το ConvertXtoDvd και το videora ipod conventer(Αυτο με ενδιαφερει κυριως!)χαλανε πολυ επεξεργαστικη ισχυη,μηπως σε virtual θα κανουν πολυ ωρα για να κανουν τις εργασιες που θελω;
Βίντεο converter υπάρχουν πολλά , και δεν έχει σχέση αν είναι όμορφα η όχι άλλα εάν κάνουν αυτό που θέλεις .
Όσο για ConvertXtoDvd δεν κάνει τίποτα παραπάνω από πχ Devede στα ελληνικά μάλιστα μεταφρασμένο από ένα μέλος ubuntu-gr.org και εκτός από αυτό και πολλά άλλα που κάνουν το ίδιο ακριβός .
Τhanks το Devede θα το κοιταξω.
Το Videora Ipod Converter δεν μου αρεσει επειδη ειναι ομορφο,μου αρεσει επειδη μετατρεπει τα αρχεια σε mp4 και επισης σε αφηνει να παιξεις με την πιοτητα εικονας και ηχου για να γινει πιο μικρη η διαδικασια και για να μικρυνει(se mb)το αρχειο.Επισης χαμηλωνει την αναλυση σε αυτην που ειναι καταληλη για την οθονη του ipod Nano(η και στα αλλα,αλλα εγω αυτο εχω).Εαν υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα σε linux που σε αφηνει να βαλεις εσυ την αναλυση και εσυ ποιοτητα τοτε ευχαριστως να το δοκιμασω!
Στην αλλη ερωτηση καποιος να δωσει απαντηση;Σε virtual machine ειναι ικανοποιητικη η αποδοση;