Themis-T έγραψε:Προγράμματα καταμέτρησης λέξεων σε έγγραφα Word, Xml, Pdf txt, Source code (php, html etc.) και πολλά άλλα
man wc| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

kon_nos έγραψε:το visual studio.

Dimitris έγραψε:Ποιο μέρος από το visual studio;

ftso έγραψε:Themis-T έγραψε:Προγράμματα καταμέτρησης λέξεων σε έγγραφα Word, Xml, Pdf txt, Source code (php, html etc.) και πολλά άλλα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
man wc
Πες μας ακριβώς τι θες να κάνει το πρόγραμμα και θα το φτιάξουμε ή θα σε βοηθήσουμε να το φτιάξεις εσύ...
Άνοιξε θέμα εδώ viewforum.php?f=6 αν θες.

Themis-T έγραψε:ftso έγραψε:Themis-T έγραψε:Προγράμματα καταμέτρησης λέξεων σε έγγραφα Word, Xml, Pdf txt, Source code (php, html etc.) και πολλά άλλα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
man wc
Πες μας ακριβώς τι θες να κάνει το πρόγραμμα και θα το φτιάξουμε ή θα σε βοηθήσουμε να το φτιάξεις εσύ...
Άνοιξε θέμα εδώ viewforum.php?f=6 αν θες.
Το Practicount είναι πολύπλοκο για να κάτσει να το φτιάξει κάποιος. Δεν είναι απλά μία εντολή καταμέτρησης λέξεων. Έχει στατιστικά για το ποσοστό των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων λέξεων, υποστηρίζει πάρα πολλούς τύπους αρχείων, πρότυπα τιμολογίων, καταχώρηση πελατών με στοιχεία προσωπικά και τραπέζης, μέτρηση αριθμών, λέξεων και αριθμών, μόνο αριθμών, γραμμών, παραγράφων κλπ,δημιουργία προσωπικών τιμολογίων και αρκετά άλλα.
Δεν θυμάμαι και πόσο κάνει (το κοίταξα - PractiCount and Invoice 3.1 Business Edition Single-User License US$ 99.95). Είχα κάνει την μετάφραση στα Ελληνικά και ως αντάλλαγμα μου δώσανε 5 άδειες χρήσης.
Για να το φτιάξω μόνος μου βέβαια.... δεν το συζητάω καν!

Themis-T έγραψε:Το Practicount είναι πολύπλοκο για να κάτσει να το φτιάξει κάποιος.
Themis-T έγραψε:καταμέτρησης λέξεων
stavrosLinux έγραψε:στατιστικά για το ποσοστό των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων λέξεων
stavrosLinux έγραψε:υποστηρίζει πάρα πολλούς τύπους αρχείων
stavrosLinux έγραψε:καταχώρηση πελατών με στοιχεία προσωπικά και τραπέζης
stavrosLinux έγραψε:μέτρηση αριθμών, λέξεων και αριθμών, μόνο αριθμών, γραμμών, παραγράφων κλπ
Themis-T έγραψε:Για να το φτιάξω μόνος μου βέβαια.... δεν το συζητάω καν!
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |