Nord_Chaos έγραψε:
ωραια βαλ'το λοιπον στου κανονες του φορουμ οτι οποιος πει εστω και μια θετικη αποψη για τα windows και δεν θεωρησει το λινουξ ως το "υπερτατο" λειτουργικο, να ειναι προετοιμασμενος να ακουσει τα εξ'αμαξης και να χαρακτηριστει ως "δικηγορος του διαβολου"... και αφου λοιπον αυτος ο αγωνας συκοφαντιας που γινεται εναντι σε καθε προιoν της microsoft θα συνεχιζεται οσο και να μην το θελω (συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα) τοτε να ξερεις οτι και εγω θα εχω καθε δικαιωμα να χαρακτηριζω κομπλεξικο και κολλημενο οποιον θεωρει ως "απαραδεκτο" ενα νεο λειτουργικο χωρις να μπει ουτε καν στο κοπο να το δοκιμασει,οποιον εχει ετοιμους και ευκολους χαρακτηρισμους απενατι στο οτιδηποτε και νομιζει οτι κατεχει την "απολυτη" αληθεια,οποιον ειναι ετοιμος να σε στιγματισει για το οτιδηποτε θα πεις..
ειτε σου αρεσει ειτε οχι..
Δεν χρειάζεται να μπει στους κανόνες κάτι τέτοιο .
Επειδή είμαι και εγώ στο χώρο ενός ΑΕΙ ξέρω πως λειτουργούν .
Και ότι στα περισσότερα από αυτά και στο δικό σας σίγουρα είναι όλα τα λογισμικά είναι "αντίγραφα" και δεν είναι αγορασμένα , και σε πολλά δεν υπάρχει καν αγορασμένη άδεια έστω για ένα .
Σε αυτή την περίπτωση ναι μπορείς να το πεις ότι δεν μπορείς να παραδώσεις την εργασία σε autocad άλλα θα το κάνεις π.χ. Blender , Qcad η σε κάτι άλλο .
Το είπες ξανά
έγραψε:"απαραδεκτο" ενα νεο λειτουργικο χωρις να μπει ουτε καν στο κοπο να το δοκιμασε
γιατί να το δοκιμάσω για να δω πόσο καλό είναι ?
Μιας και είμαι αρκετά μεγαλύτερος επέτρεψε με να ξέρω λίγο καλύτερα τι πρόβλημα έχει το λογισμικό αυτό και γιατί το ονομάζω έτσι και γιατί είμαι 100% κατά αυτού , αν όπως ανέφερα σε ένα από πολλά ποστ μου εάν εργασία και δουλεία του εξαρτάται από αυτό και δεν μπορώ να του δώσου την λύση άμεσα τότε απλά του λέω ότι για την ώρα δεν γίνεται , άλλα στο μέλλων μπορεί .
Και μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τι έχω αναφέρει για το τι πρόβλημα έχουν τα sVista και τα win7 εάν δεν ξέρεις κάτσε να διαβάσεις λίγα άρθρα από ανθρώπους που ξέρουν πολλά παραπάνω από μένα και από εσένα , και γνώμη τους είναι σαν ένας "κανόνας" στο κόσμο του Ελεύθερου λογισμικού , μήπως τότε θα καταλάβεις ποια είναι διαφορά .
Για τώρα δεν έχεις βρεθεί στην θέση να έχεις επιλογές να πληρώνεις η όχι το λογισμικό για να κάνεις την δουλεία σου ας είναι μια εργασία για τα μαθήματα σου , όταν και μακάρι να πας έξω στην Ευρώπη εκεί που πληρώνουν ακόμα και για ένα χαζό πρόγραμμα η φοιτητές για να παραδώσουν μία εργασία για το μάθημα γιατί ο καθηγητής έτσι θέλει τότε θα καταλάβεις ποια είναι διαφορά .
Εδώ στην Ελλάδα δεν λειτουργεί ακόμα αυτό όπως έξω όπου για κάθε πρόγραμμα σχεδόν που θα παραδώσεις εργασία πρέπει να έχεις και την αυθεντική άδεια χρήσης και όχι αντίγραφο και για να την έχεις στο Η/Υ θα πρέπει να πληρώσεις και ένα Χ ποσό , τότε δεν θα λες και τι θα πω στο καθηγητή .
Και επειδή έχω επιχειρήματα για αυτά που λέω και έχω πολλές περιπτώσεις να αναφέρω γιατί το ονομάζω έτσι το λέω , και για αυτό δεν προβληματίζομαι εάν θα με στιγματίσει κάποιος που δεν έχει δει πως κάποιος χάνει πολλές ώρες εργασίας από τον Η/Υ και την δουλεία του και είναι έτοιμος να τρελαθεί .
Εσύ μάλλον δεν το έχεις δει , εγώ το έχω δει και για αυτό αυτά που λες δεν
έγραψε:ποιον εχει ετοιμους και ευκολους χαρακτηρισμους απενατι στο οτιδηποτε και νομιζει οτι κατεχει την "απολυτη" αληθεια,οποιον ειναι ετοιμος να σε στιγματισει για το οτιδηποτε θα πεις..
δεν με προβληματίζουν και πολύ .
Καθένας κάνει τις επιλογές του και για αυτό είμαστε διαφορετικοί και έχουμε άποψη για πολλά πράγματα με το δικό μας σκεπτικό και από την δική μας μεριά.
Όταν βρεθείς όμως στην άλλη πλευρά τότε θα καταλάβεις ότι αυτά που έλεγες και πίστευες πριν δεν είναι έτσι και απλά ήτανε ένα ωραίο παραμύθι .
Είναι απλά θέμα χρόνου , θα το δεις κάποτε .
Υ.Γ. Εάν εσένα σου αρέσει να έχεις έναν Big Brother στον Η/Υ πάω πάσο , εμένα δεν μου αρέσει , και δεν νομίζω να έχεις δει πολλούς που τραβούσαν τα μαλλιά τους όταν το λειτουργικό που λες πόσο καλό είναι και σταθερό είναι τα έχει παίξει από μία μα@@@ια και μετά δεν μπορούσαν καν να πάρουν τα αρχεία τους , είτε είναι εργασίες , είτε διπλωματικές , είτε όλο το Διδακτορικό και υλικό για αυτό , μου ζητούσαν βοήθεια , σε αρκετούς και μάλλον σε περισσότερους μόνο με βοήθεια του ενός live cd κατάφερα να τα πάρω χωρίς να χάσω ούτε ένα αρχείο , και μετά του το πέρασα και τώρα μου λένε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι μία χαρά ο Η/Τ απλά λειτουργεί .