tolis_01 έγραψε:Εγώ πάντως κακά τα ψέματα εδώ βγαίνω και υπερασπίζομαι πολλές φορές τα windows (αν και είμαι single boot ubuntu user!) όπως και σε άλλα forums βγαίνω και υπερασπίζομαι το linux. Κρατάω τις ισσοροπίες

tolis_01 έγραψε:Ακριβώς. Για να είμαστε ειλικρινείς και από τις δυο πλευρές ακούγονται ανακρίβειες

tolis_01 έγραψε:Ακριβώς. Για να είμαστε ειλικρινείς και από τις δυο πλευρές ακούγονται ανακρίβειες

Nord_Chaos έγραψε:εχω δει και ατομα να τα παιρνουν κυριολεκτικα στο κρανιο οταν η διανομη του λινουξ που χρησιμοποιουσαν δεν αναγνωριζε τον Canon εκτυπωτη τους
Nord_Chaos έγραψε:οταν μετα την εγκατασταση μιας διανομης δεν μπορουσαν να παιξουν ουτε καν τα .mp3 αρχεια τους ("ε οχι να κατεβασω και codecs για το mp3..Ημαρτον!!" ελεγαν)
Nord_Chaos έγραψε:τι γραμμες εντολων μας λες μωρε και τι synaptic package manager,ολα αυτα ειναι τουλαχιστον αναχρονιστικα
Nord_Chaos έγραψε:οπως επισης και εχω δει ατομα να τα παρατανε υστερα απο μολις ενα μισαωρο(!!!)
Nord_Chaos έγραψε:γιατι κακα τα ψεματα,αλλα οταν οι χρηστες του λινουξ ειναι συντριπτικα λιγοτεροι απο τους αντιστοιχους των windows τοτε γιατι να κατσει καποιος και να ασχοληθει να φτιαξει ιο για το λινουξ??..
Nord_Chaos έγραψε:ολοι εσεις που αυτη τη στιγμη θεωρειτε το λινουξ ως το απολυτο λειτουργικο ασφαλειας, θα εχετε την ιδια αποψη στο μελλον οταν ο ιος και τα προγραμματα κατασκοπειας-spyware κανουν την εμφανιση τους και στο λινουξ???...
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ftso έγραψε:windows=εμπορικό προϊόν εταιρίας != linux=προϊόν κοινότητας (απλών χρηστών μέχρι και κορυφαίων εταιριών)
windows=proprietary != linux=free (not as in free beer)
windows=άμεσος σκοπός το κέρδος != linux=εργαλείο για δουλειά
windows=for power users != linux=for super users (aka su)
windows=κυρίως pay support != linux=κυρίως free community support
windows=NT != linux=unix based

ftso έγραψε:
Η ωραία συζήτηση συνεχίζετε χωρίς να βγαίνει άκρη. Επιφανειακές ερωτήσεις και απαντήσεις απο την μια και απο την άλλη μεριά που όλο και βάζουν ή ξαναφέρνουν στο θέμα κάτι που ξεχάστηκε μερικές σελίδες πριν...
Ας το συνεχίσω και εγώ![]()
windows=εμπορικό προϊόν εταιρίας != linux=προϊόν κοινότητας (απλών χρηστών μέχρι και κορυφαίων εταιριών)
windows=proprietary != linux=free (not as in free beer)
windows=άμεσος σκοπός το κέρδος != linux=εργαλείο για δουλειά
windows=for power users != linux=for super users (aka su)
windows=κυρίως pay support != linux=κυρίως free community support
windows=NT != linux=unix based