Παδιά αυτά τα τέστ δεν είναι πάντα αξιόπιστα.
Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα για τη σύνδεσή σας δοκιμάστε να κατεβάσετε κάποιο μεγάλο αρχείο από τον ftp server του isp σας ή από τον server του ntua. ftp.ntua.gr

pros έγραψε:Έως 24 Μbps λένε και παρέχουν την μισή ταχύτητα, στις καλές περιπτώσεις...
Εννοείται ότι οι πάροχοι προτιμούν να δίνουν την ταχύτητα της σύνδεσης με αυτό τον τρόπο,
γιατί άλλο το 24 Mbps άλλο το 3 MByteps, πιο χορταστικό ακούγεται το 24.
Νομίζει ύστερα ο άλλος ότι κατεβάζει με 10-12-14 ΜΒyte/sec και αισθάνεται άρχοντας!
headless έγραψε:Παδιά αυτά τα τέστ δεν είναι πάντα αξιόπιστα.
Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα για τη σύνδεσή σας δοκιμάστε να κατεβάσετε κάποιο μεγάλο αρχείο από τον ftp server του isp σας ή από τον server του ntua. ftp.ntua.gr

pros έγραψε:Off topic:
Οι Γερμανοί αγόρασαν τον ΠΟΤΕ στην Ελλάδα για να εισπράττουν τα κέρδη των 500 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, από τα πάγια (κατάλοιπα του μονοπωλίου) και κάτι μου λέει ότι αν ζορίσουν τα πράγματα (μειωθούν τα κέρδη), πάλι θα βρεθεί κάποιος προοδευτικός πολιτικάντης να κρατικοποιήσει την περιουσία του λαού...

Qdata έγραψε:Δηλαδή πλέον ο ΠΟΤΕ ανήκει στη Γερμανία;

pros έγραψε:Off topic:Qdata έγραψε:Δηλαδή πλέον ο ΠΟΤΕ ανήκει στη Γερμανία;
Για καινούργιο το έχεις; Εδώ και κάποια χρόνια η πλειοψηφία ανήκει στην Deutsche Telekom...

2010 έγραψε:
Τωρα που εβαλα 24 MBps φαινεται οτι δεν ειναι αξιοπιστα.
Σημερα για παραδειγμα σε καποια φαση μου εβγαλε 29 MBps...
Οσο ειχα 2 MBps ηταν σχεδον απολυτα ακριβη. Εγραφε καθαρα 1,73 MBps και κατεβαζα απο το ftp.ntua.gr με μεγιστη ταχυτητα 217 ΚΒ/sec.
Το ftp.ntua.gr (Εθνικο Μετσοβειο Πολυτεχνειο) ειναι το καλυτερο που εχω δει.
Το speedtest.ftp.otenet.gr δεν ειναι αρκετα σταθερο για να κανεις μετρησεις.

Star_Light έγραψε:1 Mbps = 1024 KB/s .