Αρνητική στάση μελών του forum απέναντι στη m$ και τα windows

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Αρνητική στάση μελών του forum απέναντι στη m$ και τα window

Δημοσίευσηαπό codedash » 11 Ιούλ 2009, 13:35

Έτσι τέτοια thread θέλουμε να γίνεται τζερτζελές ν ανάβουν τα αίματα :D
Το να μισείς/κοροιδεύεις ένα λειτουργικό είναι δικό σου θέμα (δεν αναφέρομαι στο παραπάνω ποστ, γενικά το λέω). Πρεπεί όμως να ξέρεις να κάνεις το ίδιο κ για το δικό σου κ να δέχεσαι κριτική. Αν αρχίσουμε με τα στραβά κ ανάποδα του ubuntu θα χειμωνιάσει. Το ότι κάποιος παλιά επειδή ήταν χάκερ κ ήθελε τον κώδικα σ ότι πιάνει για να παίζει, έφτιαξε το GNU κ έχει εξελιχθεί σε όλόκληρο λειτουργικό δε σημαίνει πως αυτό είναι το μόνο σωστο μονοπάτι κ όλα τ άλλα λάθος επειδή είναι κλειστού κώδικα. Τους υπολογιστές τζάμπα τους παίρνουμε; Στις δουλειές μας τζάμπα δουλευουμαι; Γιατί το software να είναι τζάμπα ή opensource; Δε λέω να μην είναι, αλλά να μην λέμε πως αυτό είναι το σωστό.
Με την πατάτα των Vista πήρε τα πάνω της η ubuntu. Όμως με τα 7 δε τα βλέπω καλά τα πράματα. Τα έτρεξα κ τα δύο στο VB με ίδια μνήμη κλπ κ τα 7 χρησιμοποιόυσαν λιγότερη κ ήταν πιο γρήγορα. +αυτόματη υποστήριξη πια των drivers που κατεβένουν από νετ μόλις συνδέεις συσκευές.
Λυπάμε που θα το πώ αλλά επικρατεί αναρχία στο λινουξ. Ο καθένας κάνει ότι να ναι όπως του ρθει κ γιαυτο υπάρχουν τόσες distro, γιαυτό δεν υποστηρίζεται παρά ελάχιστα από εταιρίες με drivers κ επικρατεί ένα χάος. Όταν διαβάζω χρήστες να λένε"νταξει δεν με νοιάζει να μη έχω ήχο στο λαπτοπ μου αρκει να δουλεύει το wifi" παθαίνω πλάκα. Πάμε στο 2010 δεν είμαστε στο 1990 να γίνονται σκοντα στις λειτουργίες ή να δουλεέυουν όλα στο περίπου.
Αν δεν μπουν κανόνες κ να δουλεψουν συγκεντρωτικά όλοι οι αξιόλογοι devs να φτιάξουν μια distro που θα την διέπουν κάποια στανταρς δεν προκειται ποτέ να βγει πραγματικά εξω από σερβερόκουτα το λινουξ. (κ μην πουμε την ubuntu, ούτε δικά της πακέτα δεν έχει, ακόμη τουλάχιστον)
Δικαίωμα του καθένα να χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει αλλά όταν μιλάμε να μην κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας. Αν είναι να πάρω ένα υπολογιστή κ να φάω μέρες ή κ μήνες μέχρι να λυθεί το θέμα του ήχουν, της κάρτας γραφικών ή του ασύρματου τι να το κάνω το ότι είναι opensource; Να το λέω να ξεχνίεμαι που δεν έχω internet ή δεν ακούω τραγούδια; Η θα φιλοσοφώ για κάνα δύμηνο μέχρι να βγει το patch; (σπόντα στον bullgr αυτό :D )
Κ όσο για το αρχικό θέμα με την κάκή microsoft, δε λέω όλοι κάνουν μπούρδες. Η καμήλα λενε δε κοιτάει την δική της καμπούρα αλλά κοροιδεύει της διπλανής της...
Γνώσεις ⇛ Linux: Ελάχιστα ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Αρκετά καλά
Διανομή ⇛ Ubuntu 9.04 x86
Υπολογιστής ⇛ Custom │ Επεξεργαστής AMD 64bit │ RAM 1GB │ Ati Radeon X800 GTO │ Creative Audigy 4 │ Οθόνη TFT 17"
codedash
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jeff » 11 Ιούλ 2009, 15:27

codedash έγραψε:Όταν διαβάζω χρήστες να λένε"νταξει δεν με νοιάζει να μη έχω ήχο στο λαπτοπ μου αρκει να δουλεύει το wifi" παθαίνω πλάκα. Πάμε στο 2010 δεν είμαστε στο 1990 να γίνονται σκοντα στις λειτουργίες ή να δουλεέυουν όλα στο περίπου.

Τζίζ..
Μήπως το λένε γιατί πραγματικά δεν τους νοιάζει;
Φαντάζομαι όλοι οι χρήστες λάπτοπ δεν το θέλουν ΜΟΝΟ για να τους παίζει τραγουδάκια και βιντεάκια έτσι;
Τί να το κάνω τον ήχο -εγω πχ- όταν θέλω να μου παίζει στο netbook το wifi να κάνω sniff+monitor σε WLAN για Troubleshooting κλπ;

Πραγματικά πιστεύω είναι ανόφελο να κάτσω να γράψω ένα κατεβατό με αποδείξεις & παραδείγματα,
απ' την στιγμή που έχουν γραφτεί ήδη τόσα σ'αυτό το thread.. που αυτά τα 5 άτομα τα οποία άρχισαν
και το συνεχίζουν ακόμα, δεν πρόκειτε να καταλάβουν ΠΟΤΕ.

Είναι σαν να μιλάμε σε τοίχο ρε παληκάρια....

Έχω αγανακτήσει στη δουλειά με τα μολυνσμένα PC που έρχοντε,
γι' αυτούς και άλλους λόγους απαγορεύω τα Γουίντοζ τουλάχιστον στο στενό μου οικογενειακό περιβάλλον ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.
Freedom of choice φυσικά! Με αποδείξεις και παραδείγματα.. τουλάχιστον αυτοί τα καταλαβαίνουν και ας είναι κ κάποιας ηλικίας..
Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Λίγο ┃ Αγγλικά: Καλά
Ubuntu 9.10 x64 | Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz │ Corsair 2x2GB@1333MHz │ Asus 9800GTX+ 512MB
Ubuntu 9.04 - Acer Aspire One D150
Άβαταρ μέλους
jeff
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό codedash » 11 Ιούλ 2009, 15:54

jeff έγραψε:
Τζίζ..
Μήπως το λένε γιατί πραγματικά δεν τους νοιάζει;
Φαντάζομαι όλοι οι χρήστες λάπτοπ δεν το θέλουν ΜΟΝΟ για να τους παίζει τραγουδάκια και βιντεάκια έτσι;
Τί να το κάνω τον ήχο -εγω πχ- όταν θέλω να μου παίζει στο netbook το wifi να κάνω sniff+monitor σε WLAN για Troubleshooting κλπ;

Πραγματικά πιστεύω είναι ανόφελο να κάτσω να γράψω ένα κατεβατό με αποδείξεις & παραδείγματα,
απ' την στιγμή που έχουν γραφτεί ήδη τόσα σ'αυτό το thread.. που αυτά τα 5 άτομα τα οποία άρχισαν
και το συνεχίζουν ακόμα, δεν πρόκειτε να καταλάβουν ΠΟΤΕ.

Είναι σαν να μιλάμε σε τοίχο ρε παληκάρια....

Έχω αγανακτήσει στη δουλειά με τα μολυνσμένα PC που έρχοντε,
γι' αυτούς και άλλους λόγους απαγορεύω τα Γουίντοζ τουλάχιστον στο στενό μου οικογενειακό περιβάλλον ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ.
Freedom of choice φυσικά! Με αποδείξεις και παραδείγματα.. τουλάχιστον αυτοί τα καταλαβαίνουν και ας είναι κ κάποιας ηλικίας..

Και βεβαια ελευθερια επιλογής. No prob. Το θέμα είναι οτι κυρίως μιλάμε για τους οικιακούς χρήστες, ούτε hacker ούτε προγραμματιστές. Εσύ μπορεί να κάνεις ένα ψυγείο κατεβαστήρι χίλια μπράβο. Συνήθως οι ανθρωποι παίρνουν τον υπολογιστή για να ακούν μουσική, να βλέπουν ταινίες να σερφάρουν κ πολλά αλλα βεβαια. Νόμιζα πως αυτός ήταν κ ο σκοπός της ubuntu. Για το μέσο ανθρωπο.
Το πρόβλημα είναι ότι δε σας ενδιαφέρει κ τόσο ότι υπάρχει πρόβλημα, γιαυτο κ τόσα χρόνια το linux είναι μειοψηφία στο desktop αντί να χει κυριεύσει τον κόσμο κ να ναι σε κάθε υπολογιστή. Λέτε σε κάποιον/α βάλε ubuntu κ του δίνετε την εντύπωση ότι ως δια μαγείας όλα θα δουλεύουν, όλα θα ναι παναπλα κλπ κλπ. Δοκιμάζω την Ubuntu κ παρακολούθω τις εξελίξεις από την 8.10. Όταν όμως δε δουλεύει μία ο ήχος, μία η ανάλυση, μία τα κουμπιά γρήγορης πρόσβασης ο άλλος θα περάσει win θα βάλει κ ένα antivirus κ θα χει ένα λειτουργικό pc ή θα πάρει mac. Δυστηχώς κατά την γνώμη μου. Είναι αυτό που λέμε, θέλω να σε αγαπήσω αλλά δε μ αφήνεις.
Υπολογιστής ⇛ Custom │ Επεξεργαστής AMD 64bit │ RAM 1GB │ Ati Radeon X800 GTO │ Creative Audigy 4 │ Οθόνη TFT 17"
codedash
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 11 Ιούλ 2009, 16:04

tolis_01 έγραψε:Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι η καλή εταιρία Cononical που μας δίνει το ubuntu είναι εταιρία εκατομυρίων.

Ναι αλλα δεν νομιζω καποιος να εχει επιβαρινθει οικονομικα απο το ubuntu,ουτε για την διανομη,ουτε για καποιο προγραμμα,οποτε.........!!! ;)

codedash έγραψε:
Με την πατάτα των Vista πήρε τα πάνω της η ubuntu. Όμως με τα 7 δε τα βλέπω καλά τα πράματα. Τα έτρεξα κ τα δύο στο VB με ίδια μνήμη κλπ κ τα 7 χρησιμοποιόυσαν λιγότερη κ ήταν πιο γρήγορα. +αυτόματη υποστήριξη πια των drivers που κατεβένουν από νετ μόλις συνδέεις συσκευές.

Αυτο παλι απο που εχει διαρευσει???
Πραγματικα εχει υποθει και σε αλλα forum αλλα δεν διευκρινιζετε.....το....... γρήγορα :problem:
Αν υποθεσω για γρηγορο boot......συγκριτικα ειναι 2-3'' sec περιπου πιο αργο σε boot τα κολοWin 7 απ οτι,το ubuntu 9.04!!
Kαι παντα συγκριτικα χωρις.....προγραμματα.....γιατροσοφια κλπ. ....για να μην πω για αλλες διανομες linux....
για ταχυτητα boot!!! ;)

codedash έγραψε:Λυπάμε που θα το πώ αλλά επικρατεί αναρχία στο λινουξ. Ο καθένας κάνει ότι να ναι όπως του ρθει κ γιαυτο υπάρχουν τόσες distro, γιαυτό δεν υποστηρίζεται παρά ελάχιστα από εταιρίες με drivers κ επικρατεί ένα χάος. Όταν διαβάζω χρήστες να λένε"νταξει δεν με νοιάζει να μη έχω ήχο στο λαπτοπ μου αρκει να δουλεύει το wifi" παθαίνω πλάκα. Πάμε στο 2010 δεν είμαστε στο 1990 να γίνονται σκοντα στις λειτουργίες ή να δουλεέυουν όλα στο περίπου.

:crazy: :crazy:
Εδω φιλε μου θα διαφωνησω σε αυτο που λες :thumbdown:
γιατι.....πρωσοπικα...στα 2 pc που εχω ubuntu(και μονο) :P
λειτουργουνε ολα ΤΕΛΕΙΑ!! :thumbup:
οποτε δεν ξερω για το τι αναφερεσε οτι και καλα δουλευουνε τα pc με ubuntu στο περιπου :think:

codedash έγραψε:
Δικαίωμα του καθένα να χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει αλλά όταν μιλάμε να μην κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας. Αν είναι να πάρω ένα υπολογιστή κ να φάω μέρες ή κ μήνες μέχρι να λυθεί το θέμα του ήχουν, της κάρτας γραφικών ή του ασύρματου τι να το κάνω το ότι είναι opensource; Να το λέω να ξεχνίεμαι που δεν έχω internet ή δεν ακούω τραγούδια; Η θα φιλοσοφώ για κάνα δύμηνο μέχρι να βγει το patch;

Δικαιωμα ειναι συγουρα αλλα.......πρωσοπικα οταν εκεινες τις κακες παλιες εποχες ΔΥΣΤΙΧΩΣ :evil:
ειχα και εγω τα παλιοπαραθηρα...
ειχα πολυυυυυυυ,μα πολυυυυυ μεγαλυτερα και αλυτα προβληματα,σε σχεση με τωρα!!

Υ.Γ.
Off topic:
Ολα αυτα φιλικα παντα εννοειται, και παντα μιλαω με πρωσοπικη πειρα και οχι το τι ακουγετε.....και το τι αποψη εχει ο καθενας γενικα για τα λειτουργικα!! :angel:
Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080
Desktop 2: Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangoli i386
AMD Athlon 64 X2 5800+ │ 1024Mb │ nForce 7600 256MB (onboard) | 1024 x 768
Laptop : Sony Vaio VGN-N11m : Ubuntu 14.04Lts Trusty Tahr i386 (Mate desktop)

*Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες
*Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Launchpad: vagrale
IRC: vagrale13
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jeff » 11 Ιούλ 2009, 16:15

codedash έγραψε:Λέτε σε κάποιον/α βάλε ubuntu κ του δίνετε την εντύπωση ότι ως δια μαγείας όλα θα δουλεύουν, όλα θα ναι παναπλα κλπ κλπ.

Δεν νομίζω να ισχυρίζεται κανείς λογικός άνθρωπος και γνώστης απο την κοινότητα κάτι τέτοιο, τουλάχιστον δεν το έχω δει πουθενά ακόμα..

Και όπως πολύ σωστά/σοφά είπε κάποιος (linuxman νομίζω) αν δεν σου παίζει σήμερα θα το κάνεις να παίξει αύριο ;)
Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Λίγο ┃ Αγγλικά: Καλά
Ubuntu 9.10 x64 | Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz │ Corsair 2x2GB@1333MHz │ Asus 9800GTX+ 512MB
Ubuntu 9.04 - Acer Aspire One D150
Άβαταρ μέλους
jeff
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 11 Ιούλ 2009, 16:17

jeff έγραψε:Και όπως πολύ σωστά/σοφά είπε κάποιος (linuxman νομίζω) αν δεν σου παίζει σήμερα θα το κάνεις να παίξει αύριο ;)

:lol: :lol: :bow: :bow:
Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080

Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό codedash » 11 Ιούλ 2009, 16:27

jeff έγραψε:
Δεν νομίζω να ισχυρίζεται κανείς λογικός άνθρωπος και γνώστης απο την κοινότητα κάτι τέτοιο, τουλάχιστον δεν το έχω δει πουθενά ακόμα..

Και όπως πολύ σωστά/σοφά είπε κάποιος (linuxman νομίζω) αν δεν σου παίζει σήμερα θα το κάνεις να παίξει αύριο ;)

Χύμα δε λέγετε αλλά όταν λεμε "Βάλε Ubuntu να ησυχάσεις" μέσες άκρες αυτό εννοείται.
Έχει την φάση του όλο αυτό κ την έχω βιώσει πολλές φορές, όμως για να το κάνω να παίξει πρέπει κάποιος άλλος να σκεφτεί πως γιατί εγώ δεν έχω ιδέα, κ δε μιλάμε για εξεζητημένα πράγματα. Αλλά ντάξει όπως την βρίσκει ο καθένας ;) :lol: :lol:

vagrale13 έγραψε:
Δικαιωμα ειναι συγουρα αλλα.......πρωσοπικα οταν εκεινες τις κακες παλιες εποχες ΔΥΣΤΙΧΩΣ :evil:
ειχα και εγω τα παλιοπαραθηρα...
ειχα πολυυυυυυυ,μα πολυυυυυ μεγαλυτερα και αλυτα προβληματα,σε σχεση με τωρα!!

Είμαι χρήστης από τα 95. To πολύ που τόνισες ποτέ δε τον αντιμετώπησα ποτέ. Κ μιλάμε για xp που είναι αρχαία. Όλα στη πράξη φαίνονται βέβαια. Το πρώτο που θα δοκιμάσω στο καινούριο λαπ είναι η ubuntu. Αν δουλεύουν όλα γιούπι, αν όχι win κ βλέπουμε. Ή θα πάρω από τη αρχή mac κ θα περάσω στην darkside :lol:

Οσο για την ταχύτητα τα δοκίμασα σε 370 MB μνήμη το καθένα. Όπως βλέπεις στη υπογραφή μου δεν έχω κ πολύ γενικά. Τα win αργούν κάπως παραπάνω στο boot(5+ δευτ επιπλέον του χρόνουν της jaunty), αλλά το ανοιγμα εφαρμογών κλπ μου φάνηκε πιο snappy απ ότι στην 9.04. Κ βεβαια όταν είδα ότι τρέχουν έτσι σε τόση μνήμη έπαθα ένα σοκ. Δε τους το χα.
codedash
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 11 Ιούλ 2009, 16:39

codedash έγραψε:Είμαι χρήστης από τα 95. To πολύ που τόνισες ποτέ δε τον αντιμετώπησα ποτέ. Κ μιλάμε για xp που είναι αρχαία. Όλα στη πράξη φαίνονται βέβαια.

Εγω αν σου πω πως ειχα βαρεθει να βλεπω μπλε οθονες??? :lol:
Και πιστεψε με.....δεν ειμαι ο μονος
εεεεεε ..... (ΗΜΟΥΝ) :evil:
αλλα........χιλιαδες χρηστες!! :problem:

codedash έγραψε:Οσο για την ταχύτητα τα δοκίμασα σε 370 MB μνήμη το καθένα. Όπως βλέπεις στη υπογραφή μου δεν έχω κ πολύ γενικά. Τα win αργούν κάπως παραπάνω στο boot(5+ δευτ επιπλέον του χρόνουν της jaunty), αλλά το ανοιγμα εφαρμογών κλπ μου φάνηκε πιο snappy απ ότι στην 9.04. Κ βεβαια όταν είδα ότι τρέχουν έτσι σε τόση μνήμη έπαθα ένα σοκ. Δε τους το χα.

Ναι αλλα μιλας παντα χωρις κανενα ιατρικο.....προγραμματα εγκατεστημενα κλπ. ;)

Off topic:
Παντως για το θεμα μνημης δωκιμασε και τα puppel στο pc σου και τοτε θα καταλαβεις τις διαφορες linux με παραθηρια περι μνημης κλπ. ;)

Μην βαρατε οι ubuntιστες για pc με μικρη μνημη λεω!!! :P

Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 11 Ιούλ 2009, 16:48

vagrale13 έγραψε:
jeff έγραψε:Και όπως πολύ σωστά/σοφά είπε κάποιος (linuxman νομίζω) αν δεν σου παίζει σήμερα θα το κάνεις να παίξει αύριο ;)

:lol: :lol: :bow: :bow:

Αν δεν λειτουργεί σήμερα , κάνεις αναφορά στους developers , δίνεις στοιχεία και λογικά μόλις βρεθεί χρόνος που συνήθως μπορεί να είναι μία γραμμή κώδικα θα το κάνει σύντομα πολύ ποιο σύντομα από Χ εταιρία .
Διαφορετικά με λίγο ψάξιμο το κάνεις και μόνος σου , λύση πάντα κατά 99% υπάρχει , οπότε αν θες να το κάνεις το κάνεις .
Εάν όμως βαριέσαι να ψάξεις και να κάνεις αναφορές στους ανθρώπους που γράψανε για να μπορείς να το έχεις χωρίς αντίτιμο καν , τότε απλά κάνε σωστές επιλογές στο υλικό και συσκευές που θες να έχεις στον Η/Υ , αλλιώς επιλέγεις μία άλλα παραλία για μπάνιο :mrgreen: .
Και μην πει κάνεις όταν είναι εμπορικό λογισμικό το κάνουν γρήγορα , δεν το κάνουν αν δεν το έχεις αγοράσει , που όπως το ξέρουμε κατά 80% στην Ελλάδα είναι Black Copy.
Όταν κάνουμε σωστές επιλογές σε αυτά τότε δεν υπάρχουν προβλήματα η απλά είναι πολύ ελάχιστα και λύση υπάρχει ήδη έτοιμη .
Και το χειρότερο είναι όταν ακούω ότι , μα στα winblows , sVista παίζει , γιατί να μην παίζει και εδώ ?
Απάντηση είναι κάνε σωστές επιλογές εάν θες να έχεις και Λίνουξ και δεν έχεις και χρόνο και όρεξη να ψάξεις να λύσεις το πρόβλημα .
Για αυτό είναι φιλοσοφία του ΕΛΛΑΚ είναι μοναδική γατί εάν λύσεις με κάποιο τρόπο εάν πρόβλημα που έχεις μπορεί αυτό να είναι και βήμα για κάποιον άλλον που ακόμα δεν έχει βρει την λύση .

Υ.Γ. Απλό παράδειγμα .
Πας στο Χ κατάστημα και ζητάς κάτι και να έχει συμβατότητα με Λίνουξ , ο πωλητής σου κοιτά παράξενα , λες ευχαριστώ πάω αλλού που έχει .
ένας , δεύτερος , τρίτος κτλ. άμα ζητάνε κάτι και φεύγουν είναι χάσιμο τις πελατείας και δεν συμφέρει κανένα κατάστημα , άμα το κάνεις να δεις ότι σε μια εβδομάδα θα έχει και να έχει συμβατότητα με Λίνουξ , θα βάλουνε και διαφημιστικό φυλλάδιο ότι έχει συμβατότητα .
Σε ένα Κατάστημα εδώ Θεσσαλονίκη έχουν φύγει όλα τα φορητά που ήτανε με Λίνουξ Dell Vostro , όπως έμαθα έχουν τελειώσει απλά τα πήρανε όλα .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 11 Ιούλ 2009, 23:57

Ότι δεν είναι opensource στην κόλαση να πάει
    και όποιος δεν τα 'ποδέχεται και αυτός εκιά να πάει
Άλλη μια μαντινάδα σύντεκνοι :lol: ;)
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας