c7p έγραψε:Alexandros έγραψε:kalopc έγραψε:ξέρεις που μπορώ να βρω τίποτα αφίσες για να τις βάλω στο μαγαζί
Αν θέλεις στείλε μου πμ για να σου στείλω το ενημερωτικό φυλλάδιο που βγάλαμε για το Ubuntu ώστε να καταλαβαίνει και ο κόσμος τι του λες.
Καλώς αν στείλεις έναν μικρό αριθμό φυλλαδίων, όσα χρειάζονται για να ενημερωθούν τα άτομα μέσα στο μαγαζί, αλλά δεν γίνεται να χρησιμοποιηθούν τα φυλλάδια που πλήρωσαν κάποια μέλη του φόρουμ για εκδηλώσεις της κοινότητας προς όφελος μιας επιχείρησης (σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τη καλή πρόθεση του
kalospc). Αν τα άτομα που πλήρωσαν για τα φυλλάδια συναινέσουν να σταλθούν αρκετά φυλλάδια στον
kalospc, οκ δεν έχω κανένα πρόβλημα

.
Στόχος του φυλλαδίου είναι να ενημερωθεί ο κόσμος για το Ubuntu. Αν
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με τον στόχο αυτό βγάζει και μια επιχείρηση κέρδος, δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Μου θυμίζει λίγο το ανέκδοτο που ρώτησε ο Θεός τον Έλληνα τι θέλει να του δώσει και εκείνος απάντησε "
να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα". Μας νοιάζει δλδ πιο πολύ να μην επωφεληθεί ο άλλος. Όχι αν την ίδια στιγμή θα "επωφεληθούμε" κι εμείς... Ωραία λογική.
Σε κάθε περίπτωση.
1)Μιλούσα για 100-200 φυλλάδια. Δεν χάνεται και ο κόσμος (ελπίζω), ούτε θα πάμε πίσω εμείς στις προωθητικές μας ενέργειες. Να υπενθυμίσω άλλωστε ότι μέχρι τώρα δεν έχω στείλει πουθενά φυλλάδια. Κανένας χρήστης δεν επικοινώνησε μαζί μου για να του στείλω να τα διαθέσει οπουδήποτε.
2)Αν πιστεύετε ότι το να στείλουμε φυλλάδια σε μια επιχείρηση
ΔΕΝ βρίσκεται εντός των στόχων μας σε ό,τι αφορά την προώθηση του Ubuntu, καλό είναι να τοποθετηθείτε σχετικά (εδώ ή οπουδήποτε αλλού) για να μάθουμε και εμείς τους λόγους που καταλήξατε σε μια τέτοια άποψη.
3)Όποιος επειδή έχει συμμετάσχει στο κόστος εκτύπωσης του φυλλαδίου έχει αντίρρηση ας το πει ξεκάθαρα εδώ.