έγραψε:πάντως για μενα δεν πολυλενε και πολύ οι ταμπλετες , δε ξερω τι το καλο τους βρισκετε
Κυκλοφορώ τα 2/3 της μέρας μακριά από το σπίτι μου, με μια τσαντούλα μικρή (όχι τόσο μεγάλη όσο οι γνωστές που φιλοξενούν τα λάπτοπ) στην οποία αρχικά έβαζα το netbook. Χρήση γενική, κάποια κείμενα, πρόσβαση σε χρήσιμα αρχεία της δουλειάς, αλλά κυρίως ίντερνετ, συνεχής ανάγκη για πρόσβαση σε σελίδες. Το οποίο όμως netbook ποτέ δεν με βόλεψε. Πρώτον, από άποψη βάρους και όγκου. (Ναι, φαντάσου δηλ. να μιλούσαμε για laptop. Ούτε κουβέντα, τα laptop -η γνώμη μου- δεν είναι για συνεχή μετακίνηση, είναι για να τα έχεις μαζί σου σε ένα ταξίδι με το πλοίο, σε μια συνεδρίαση συμβουλίου, κάτι τέτοιο). Ακόμα και το 1.0 με 1.2 κιλά είναι απαγορευτικό. Ο όγκος, στην τσαντούλα ώμου, είναι επίσης απαγορευτικός. Άσε δε η μπαταρία...
Και ξαφνικά βρέθηκα με το smartphone της υπογραφής μου και κάνω ό,τι θέλω, με 150 γραμμάρια και μια τόσο δα οθονίτσα! Και ό,τι δεν μπορώ να κάνω, θα το έκανα αν το smart ήταν 6-7 ίντσες (δεν χρειάζονται οι δέκα) αντί για 3.7. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει εργαλείο πιο βολικό.
Να τι τους βρίσκω...