Τελικα ξαναπηγα χθες ... και μεσω του msconfig εβγαλα απο την εκκινηση πολλα αχρειαστα πραγματακια.....
Κατοπιν απενεργοποιησα τις περισσοτερες υπηρεσιες και αφησα μονο εκεινες για το ιντερνετ
το αντιβαιρους και τους εκτυπωτες. Οι διεργασιες επεσαν στις 40.... απο τις 67 που επαιζαν το μηχανημα σαν να ελαφρυνε καπως αλλα θα το εχω υπο παρακολουθηση μηπως προκυψει κατι διοτι μερικες απο αυτες τις υπηρεσιες που εβγαλα δεν τις γνωριζα 100%.... Φορματ δεν θα εκανα ετσι και αλλιως
επειδη οπως ξαναειπα την λυση αυτη την προτεινει ΟΛΟΣ Ο κοσμος επομενως εμεις σαν πιο ψαγμενοι και λινουξαδες
μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω καταρχην τι φορματ να κανεις οταν το αποτελεσμα της DIR δεν δειχνει τριψηφιο αριθμο αρχειων!!!!!
το πολυ πολυ να της κοτσαριζα πανω τα XP που θελει... επειδη εχει παρει ecdl πανω σε αυτο το λειτουργικο.
Εχει ενας φιλος της το ubuntu σε στικακι και το φερνει μαζι καμια φορα.... που θα παει θα πειστει!!!!! ;D
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]