abramis έγραψε:Έχω ένα φίλο που χει laptop Vaio με ATI gpu και το ubuntu του κολλούσαν. Τα κάναμε install πόσες φορές και τπτ.
Φίλε @abramis μήπως θα ήταν καλύτερα να ανοίξεις εδώ ένα θέμα, γιατί εγώ σε δυο Vaio (VGN-CR35 με Radeon X2300 και VPC-EB4M1E/T με Radeon HD 5470) που εγκατέστησα Ubuntu δεν είχα κανένα πρόβλημα. Χωρίς να μας λες ούτε το μοντέλο (Laptop - κάρτας), ούτε τι πρόβλημα ακριβώς είχατε, πως μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα;
abramis έγραψε:Και από άλλους έχω ακούσει ότι οι οδηγοί της ATI για linux είναι μάπα.
Εδώ πχ http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=37&t=19465 μπορείς να διαβάσεις ότι πάρα την αρχική δυσπιστία του φίλου @PaPo η συνέχεια τον ικανοποίησε πλήρως. Το να αναπαράγουμε αφορισμούς, ανυπόστατες φήμες και γενικότητες άλλων δεν βοηθάει καθόλου.
abramis έγραψε:Καλύτερα δες για laptop με nvidia και συγκεκριμένα με την GT540M. Την έχω δει σε αρκετά laptops στo ιντερνετ.
Σαφώς και είναι καλύτερη. Φθηνότερη δεν είναι. Μην ξεχνάμε ότι ο τίτλος του θέματος είναι "Φτηνό λάπτοπ για παιχνίδια" και ο μέσος όρος των μηχανημάτων που παρέθεσε ο φίλος @Pankar είναι τα 445€.