Ilias95 έγραψε:
Το διάβασμα είναι για την πάρτυ μας;
Δηλαδή ένας προγραμματιστής, ένας γιατρός, ένας δικηγόρος πως γίνονται; Δεν πρέπει να διαβάσουν και να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις στο αντικείμενο τους;
Εννοείτε ότι δεν διαβάζω με σκοπό στο μυαλό μου το χρήμα (ειδάλλως δεν θα είχα σχέση και με ΕΛ/ΛΑΚ), αλλά πρέπει να σκεφτώ και την οικονομική μου αποκατάσταση.
Δηλαδή πως θα μεγαλώσω μια οικογένεια αύριο μεθαύριο;
Φιλε μου απο τους 1000 γιατρους οι 900 τοσα χρονια επαιρναν ΤΣΑΜΠΑ λεφτα αν θες να μαθεις.
Αν θες να μιλησουμε με αυστηροτητα... γιατι οπως μου παρουσιαζεστε εσεις αυστηροι σε στυλ τα 1000 ειναι ξεφτυλα
θα παρουσιαστω και εγω. Λοιπον οι
900 απο τους 1000 δικηγορους
-Χανουν δικες και σου τρωνε τσαμπα τα λεφτα χωρις κανενα αποτελεσμα
900 απο τους 1000 γιατρους
-σε πεθαινουν μια ωρα αρχυτερα
-δινουν απλα φαρμακα που χτυπανε το συμπτωμα και οχι την αιτια
επειδη εχουν κοννε με τις φαρμακευτικες
900 απο τους 1000 προγραμματιστες
-δεν κοιτανε καλα την δουλεια τους
-δεν δινουν ακριβεις απαντησεις
-Και δεν γραφουν ασφαλη κωδικα.
Σε καλυψα?
Λοιπον το να βγεις και να πεις εγω θελω 1800 ευρω πρωτο μισθο
δεν ειναι και οτι το καλυτερο γιατι οι ευθυνες που θα εχεις (αν δεν κοροιδευεις τον κοσμο και δεν τρως ΤΣΑΜΠΑ λεφτα θα ειναι μεγαλες!)
Αν απο την αλλη ΔΕΝ ειναι μεγαλες απλα θα εισαι μελος μιας χωρας η οποια καποια στιγμη θα γινει οπως ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...
Και βγες μετα και κραξε...
τους πολιτικους
την τυχη
την κυβερνηση
τις σκοτεινες δυναμεις κτλπ κτλπ
λοιπον φταιμε ολοι. ΑΠοψη μου , επειδη ειναι ιατρος ο αλλος δεν σημαινει κατι... ξερω ιατρους που δεν ξερουν την τυφλα τους και εχουν φτασει 6 ετος και αυτοι τωρα θα βγουν και θα πουν ξερεις εγω σπουδασα και θελω 1800 ευρω το μηνα?
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]