Dimitrios.gr έγραψε:Ποια ειναι η διαφορά του debian απο τις άλλες διανομές ??
http://www.debian.org/index.el.html
Dimitrios.gr έγραψε:Ποια ειναι η διαφορά του debian απο τις άλλες διανομές ??

yodan000 έγραψε:τελικά έχω βάλει opensuse 12.1....

Alexandros_ έγραψε:yodan000 έγραψε:τελικά έχω βάλει opensuse 12.1....
Πολυ καλη επιλογη πιστευω...
Το ιδιο θεμα εχω και εγω...Εχουν μεινει τα μηχανηματα που ειχαν ubuntu 10.04 και 10.10
και τα νεοτερα εχουν openSUSE 11.4 ή openSUSE 12.1...!

mangelasakis έγραψε:αλλά χωρίς τα μειονεκτήματα του ubuntu που ωφείλωνται στο ότι το αναπτύσει η canonical και όχι η ίδια η κοινότητα όπως γίνεται στο debian...

simosx έγραψε:
Το πιο πρόσφατο έργο που κάνουμε είναι η μετάφραση του Ubuntu Desktop Guide (κλικ στο Βοήθεια στο Ubuntu για να το δεις) στα ελληνικά, που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους ελληνόφωνους χρήστες.

airmaik έγραψε:simosx έγραψε:
Το πιο πρόσφατο έργο που κάνουμε είναι η μετάφραση του Ubuntu Desktop Guide (κλικ στο Βοήθεια στο Ubuntu για να το δεις) στα ελληνικά, που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους ελληνόφωνους χρήστες.
δεν το ειχα προσεξει αυτο με την βοηθεια
πολυ καλη δουλεια,μπραβο σε οσους ασχοληθηκαν!!

simosx έγραψε:mangelasakis έγραψε:αλλά χωρίς τα μειονεκτήματα του ubuntu που ωφείλωνται στο ότι το αναπτύσει η canonical και όχι η ίδια η κοινότητα όπως γίνεται στο debian...
Δεν είναι έτσι. Κάθε διανομή περιλαμβάνει κοινά συστατικά που είναι ελεύθερο λογισμικό, όπως ο πυρήνας Linux, το GNOME (το υποσύστημα), το Firefox, το LibreOffice.
Το Ubuntu αναπτύσσεται με τη βοήθεια της Canonical και της κοινότητας Ubuntu. Από την πλευρά μας ως ελληνική κοινότητα Ubuntu-gr δουλεύουμε ώστε η εμπειρία ενός χρήστη που θα επιλέξει το ελληνικό περιβάλλον θα είναι η καλύτερη δυνατή.

ubuntu-bug unity