από UnKnown96 » 10 Σεπ 2012, 19:02
Stanley King, είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου, μόνο που εμένα ήταν με τα Windows 7. Πλέον δεν δίνουν δισκάκια και αυτά που δημιουργείς από το Recovery Partition περιέχουν ένα σορό διαφημιστικά που γίνονται εγκατάσταση μετά από κάθε Recovery. Η Microsoft δεν έχει καμία σχέση με τα δισκάκια που πρέπει να σου δώσει ο κατασκευαστής και αν θες κάτι από αυτόν γίνεται με extra πληρωμή (μόνο για Acer έχω δει για τα δισκάκια και ισχύει). Επίσης ειπώθηκε λάθος εδώ πως τα Product Keys των OEM δεν δουλεύουν με το αυθεντικό δισκάκι της Microsoft, αντιθέτως δουλεύουν τέλεια, και όχι μόνο αυτό, τα αυθεντικά δισκάκια της Microsoft δεν περιέχουν διαφημιστικές βλακείες! Εγώ κατέβασα από Torrent καθαρό αντίγραφο των αυθεντικών (το οποίο είναι νόμιμο εάν δεν έχει πειραχθεί και δεν δίνονται Cracks ή Product Keys που στην ουσία αυτά πληρώνεις στο αυθεντικό πακέτο) και χρησιμοποίησα το Product Key της Acer και δούλεψε. Αν επιτρέπετε να δημοσιεύσω ένα link του Piratebay για καθαρό αντίγραφο των Vista παρακαλώ να μου το πει κάποιος διαχειριστής, και επίσης αν επιτρέπεται να του το στείλω σε προσωπικό μήνυμα.